Karmični dnevi so tukaj (Numeroskop za 20. teden)

13. 5. 2024
Deli
Karmični dnevi so tukaj (Numeroskop za 20. teden) (foto: profimedia)
profimedia

Poglejte si numeroskop za obdobje od 13. do 19. maj 2024.

Karmični dnevi so tu in to kar vsi v enem tednu! Karma je mnogokrat pravzaprav ponovna priložnost, da storimo bolje, kot smo. Kaj ni to mnogo bolj prijetna definicija? Dvajseti teden svoj fokus postavlja na odnose, optimizacijo komunikacije in pa izbiro druženja. 

''Povej mi, s kom se družiš in povem ti, kdo si.'' Energije med nami se venomer pretakajo, hočeš nočeš. V vsakem trenutku ste doprinos, negativen ali pozitiven. 

Karmični dnevi 13., 14., 16. in pa 19. maj nam prinašajo energije preteklosti. V teh dnevih bi vam lahko nekdo stopil na žulj zato, da bi opazili, ali dojeli, da ste nekoč, mlajši in morda bolj impulzivni, sami počeli enako. Najverjetneje se bodo ti dogodki dogajali z osebami, s katerimi boste imeli le bežni stik. 

Kaj nas dogodki tedna učijo oziroma opominjajo?

Vi izbirate kdo ste vi in na kateri nivo se boste spustili. Izjave tipa ''on je prvi začel'', ''pa saj je ona tudi'', so otročje, nezrele in za odraslo osebo neprimerne. Naj bo nekdo do vas še tako nespoštljiv, vulgaren, morda celo primitiven, vi ste vi in v vsakem trenutku odločate, kakšen bo vaš odziv. 

Energija tedna prinaša tudi razumevanje obeh plati zgodbe, preteklosti in prihodnosti kot posledice preteklosti. Saj vemo, da smo v letu, v katerem jemljemo moč nazaj v svoje roke, kajne?

NAPOTEK TEDNA

Vsak kovanec ima dve plati in prav tako vsaka zgodba. Včasih pozabimo, kako pomembna je tudi obratna, nasprotna plat.

VPRAŠANJA V POMOČ

  • Katera izguba je bila najbolj travmatična?
  • Kdo vam najbolj kravžlja živce?
  • Komu pa jih vi?

UGODEN ČAS ZA

  • Ponovno priložnost v težavnem odnosu
  • Ozaveščanje toksičnih odnosov
  • Iskren pogovor

Formula za izračun Števila življenjske poti: seštejte svoj datum rojstva

Primer: oseba rojena 8. 12. 1981:   8 + 12 + 1981= 2001 = 3

Ta oseba ima Število življenjske poti 3.

Število življenjske poti 1

Temelji vašega dojemanja sebe bi se lahko zamajali. Bodite previdni pri življenjskih odločitvah. Prespite preden potrdite, ali zavrnete.

Število življenjske poti 2

Ne ustrašite in ne zajezite lastne spontanosti. Zdaj ni čas za preteklost ali podoživljanje. Kako bi drugače dojemali preteklost?

Število življenjske poti 3

Ljubezen je v zraku! Je do vas nežna, razumevajoča ali bolj mačehovska? Menite, da je ni? Ja, kje pa ste vi in ljubezen do sebe?

Število življenjske poti 4

Lažje boste razumeli otroške (ali pa otročje) zamere, ki so bile del vašega vsakdana zadnje čase. Z določenimi si pač niste podobni.

Število življenjske poti 5

Podjetno v te dni, brez omahovanja! Uredite obveznosti, prerazporedite prioritete in bodite aktivni. Boljši fokus imate zdaj.

Število življenjske poti 6

Se zdi, da se zaključki v zadnjih letih od 2022 ponavljajo? To so transformacije. Kdaj boste vi tisti, ki jo bo določal/a? Pogumno!

Število življenjske poti 7

Neka podrobnost se bo (kasneje) izkazala za ključno, zato naj se vam nikamor ne mudi te dni. Opazujte, analizirajte, bodite pozorni.

Število življenjske poti 8

Točno določen odnos bo prežemal večino vaše pozornosti. Razumite drugo plat ter ne zanemarite svoje. Izmenjava je možna.

Število življenjske poti 9

Včasih smo mali nezrel otroček in s tem ni nič narobe. V tem času boste vsaj na en način odrasli in spremenili pogled na sebe.

 

NuMeRoSKoP je z Ljubeznijo za vas napisala LiLi SoRuM,

avtorica, TV voditeljica, numerologinja, svetovalka in motivacijski coach, www.lili-sorum.com

Preberite si še:

Novo na Metroplay: Tomi Meglič o globoki ustvarjalnosti, otroštvu in očetovstvu