Numeroskop za ta teden: Na sporedu so nihanja in nasprotja

Preberite si numeroskop za obdobje od 23. do 29. 11. 2020.

Numeroskop za ta teden: Na sporedu so nihanja in nasprotja (foto: pexels) pexels
23. 11. 2020

Lekcije 48. tedna: 

Rodili smo se, da bi živeli. Tu smo, da bi se učili, rasli, razvijali in dozoreli. Hm, po čigavih merilih pa vemo, ali smo ali nismo zreli, ko pa je to lahko tako zelo nasprotujoče si? Po eni strani je prav, da smo strpni, razumevajoči, po drugi seveda, da se postavimo za sebe. Ta teden se bo lahko na trenutke zdelo, da ničesar ne storimo prav in, da bi morali ravnati ravno obratno, kot smo.

Lekcija? Poskusite znova, če niste zadovoljni s prvim poskusom.

Možna so nihanja, predvsem s strani okolice (kot že skozi celotno leto). Lahko bi opazili nenadne spremembe pri osebah, ki so vam blizu. Potrebovali bodo več svobode, ali obratno, si želeli več bližine. Nasprotji se bosta lahko na nekaj minut skorajda menjavali, zato bo težko v danem trenutku uganiti, kateri ekstrem je na vrsti.

Seveda je zelo verjetno, da boste tudi sami nihali.

Občutek, ki nas bo spremljal vsaj en del poti tega tedna, je tisti zoprn občutek, da ni dovolj dobro, ne glede na to, kaj ste storili. Učimo se potrpežljivosti, tudi do sebe. Obenem pa je ta občutek lahko sijajna motivacija za rast in razvoj. Če ni dovolj dobro, se boste naučili drugače. In zato je potrebno nihanje iz leve v desno, iz hrepenenja po svobodi v željo po pripadnosti itd., da bi prepoznali česa si želite VI v vsaki situaciji in v vsakem odnosu.

Saj veste, z nekaterimi osebami greste radi na kavico in klepet sem ter tja, nikakor pa jih ne bi imeli v svojem življenju vsak dan, kajne? 

Nasprotja se bodo do novega leta še zaostrovala. 

VPRAŠANJA V POMOČ:

  • Ste osebnostno zrasli v zadnjih letih in kako?
  • Imate drugačne osebe okoli sebe sedaj?
  • Kakšno kvaliteto ljudi si želite ob sebi?
  • Kakšna kvaliteta človeka pa ste vi?

UGODEN ČAS ZA:

  • Učenje in zbiranje podatkov
  • Pogovor s terapevtom 
  • Večjo odločnost

Število življenjske poti 1

Vaš čas je sedaj! Odločno po poti, na katero vas že nekaj časa vleče. Poslušajte sebe in odvrzite vse, kar niste vi. Opazili boste, da lažje organizirate svoje delo in obveznosti. 

Število življenjske poti 2

Ne bojte se zaključevanja, v kakršnikoli obliki. Po strogi dieti lahko znova jeste torto. Tako naravnajte svojo miselnost. Kaj vse dobrega vas čaka PO grenki izkušnji? 

Število življenjske poti 3

Čas je za vaš prvi korak v novo in nepoznano! Kako razburljivo! Možno je, da vas uspeh čaka v tujini ali v načinu delovanja, ki je vam morda nekoliko tuj in neobičajen.

Število življenjske poti 4

Naj vas ne bo sram prositi in sprejeti pomoči, četudi se vam (trmasto) zdi, da boste sami vsemu kos. Saj ste, ne dvomim. Vendar ni vam treba samim, samo zato, ker zmorete. 

Število življenjske poti 5

Igrivo v nov teden! Obeta se vam pozitivna energija, ki jo usmerite v ustvarjanje, igro in sprostitev. Prejšnji teden je bil nekoliko težek, kajne? Zdaj je čas, da spet zadihate.

Število življenjske poti 6

Ko se umirimo, lahko drugače dojemamo nekaj, kar se nam je v danem trenutku lahko zdelo tragično ali pa obratno, fenomenalno. Umirite se. Opazujte. Zaznajte sebe. Varni ste. 

Število življenjske poti 7

Razmislite, česa si že nekaj časa želite in se potrudite to željo uresničiti, ali pa vsaj približek. Obveznosti bodo počakale, brez skrbi. Tudi posoda se ne opere sama.

Število življenjske poti 8

Čustva se bodo močneje oglašala, želja po bližini tudi. Če načrtujete karkoli romantičnega, je ta teden kot nalašč za to. Namenite več časa tudi sebi in razvajanju.

Število življenjske poti 9

Morda se boste počutili nekoliko nenavadno, a ne slabo. Energija, ki nas obdaja, bi lahko prinesla nekaj več dvoma v vaše odločitve in življenjske izbire. Bo minilo, ne skrbite. 

Tukaj si lahko preberete, kako izračunamo število življenjske poti.

Vas zanima, kako lahko numerologija pomaga Vam? Vabljeni na www.lili-sorum.com

LiLi SoRuM se z numerologijo profesionalno ukvarja že od leta 2004 in vam bo z veseljem priskočila na pomoč. Za osebno analizo ali radovedno vprašanje lahko v stik z LiLi stopite preko e-pošte: lili.sorum@gmail.com ali pokličete: 070 822 084.

Lili pa vas vabi tudi na Webinar z Lili Sorum: Leto 2021

Poglejte si še: