Numeroskop za ta teden: Ste sposobni razumeti drugo plat zgodbe?

Numeroskop 21. – 27. junija 2021.

Numeroskop za ta teden: Ste sposobni razumeti drugo plat zgodbe? (foto: profimedia) profimedia
21. 6. 2021

Lekcije 25. tedna:

Življenje vedno pred nas postavlja različne izzive in lekcije. Ena izmed poglavitnih lekcije letošnjega leta so odnosi in sposobnost razumevanja druge plati zgodbe. Drugačnost je vedno del barvitosti življenja. Vprašanje pa je ali nemara svojo zatiramo?

Vsak odnos je igra (vsaj) dveh vlog, ki se seveda spreminjata, prav tako kot se spreminja odnos. Dogodki letošnjega leta pritiskajo na naše gumbe in vzvode, za katere niti nismo vedeli, da jih imamo. Eno izmed najpomembnejših vprašanj, ki si jih zastavimo, pa je: se prilagajate ali podrejate? V prav vsakem odnosu je včasih potrebno popustiti – to storite iz ljubezni ali strahu ali pasivnosti?

Drugačnost bo trkala na vrata. Morebiti si boste premislili, morda nedavne izbire obžalovali, predvsem pa bodo pred vami malček nenavadne možnosti in poti.

Zdaj ni čas, da bi se držali ustaljenih poti. Smo v času eksperimentiranja in pokušanja novega, drugačnega in nenavadnega. Saj greste lahko nazaj na stare poti. Če nič drugega, boste bogatejši za eno izkušnjo več.

VPRAŠANJA V POMOČ

  • Kdo ste pravzaprav vi?
  • Kakšno bi bilo nasprotje vas?
  • Kaj bi pri sebi spremenili?

UGODEN ČAS ZA

  • Drugačne izbire
  • Nekaj nenavadnega
  • Povezovanje z drugačnimi od sebe

Število življenjske poti 1

Opazili boste, da se vaše odločitve hitreje odvijajo. Bodite pazljivi komu ali čemu dejansko namenjate energijo in svojo pozornost. Hranite svoje sanje.

Število življenjske poti 2

Nič ni slabega v sprejemanju zase. Nič ni slabega v tem, da sebe ne zanikate. Pravzaprav ste se rodili, da bi bili enakopravni drugim. Pa bi dejali, da to ste?

Število življenjske poti 3

Nekaj novega se vam obeta. Morda bo to preblisk, ideja, morda novo poznanstvo ali pa poslovna priložnost. Izberite tisto, kar vam daje samostojnost.

Število življenjske poti 4

Možno je, da se bo pojavila oseba ali spomin iz preteklosti. Je ogledalo vam: kaj ste v vmesnem času spremenili pri sebi? Ste enaka oseba, kot ste bili? 

Število življenjske poti 5

Bodite ustvarjalni in navihani. Sreča se vas drži te dni, zato si je ne 'pokvarite' sami. Prikličite nekaj lepega v prav vsak svoj dan. Naj vas izzivi ne potarejo.

Število življenjske poti 6

Nekoliko bolj praktično se boste lotevali vsakodnevnih izzivov in nalog. Baterije bi si najbolj napolnili v naravi, morda ob bistrem potočku. Spočijte si. 

Število življenjske poti 7

Lahko bi nihali v svojem mnenju. Prisluhnite drugim, kaj vam sporočajo? Se z njimi strinjate? Stopate v teden ogledal, ki niso nujno namenjena le vam.

Število življenjske poti 8

Ljubezen se prične z zdravo Ljubeznijo do sebe, zato zaupajte vase. Bodite še posebno nežni in ljubeči do sebe. Vzemite si več kvalitetnega časa zase.

Število življenjske poti 9

Resnica je redkokdaj le ena in vedno enaka. Kar spomnite se kaj vse ste verjeli kot otrok. Kaj pa verjamete o svetu in o sebi danes? Preblisk vas čaka.

Tukaj si lahko preberete, kako izračunamo število življenjske poti.

Vas zanima, kako lahko numerologija pomaga Vam? Vabljeni na www.lili-sorum.com

LiLi SoRuM se z numerologijo profesionalno ukvarja že od leta 2004 in vam bo z veseljem priskočila na pomoč. Za osebno analizo ali radovedno vprašanje lahko v stik z LiLi stopite preko e-pošte: lili.sorum@gmail.com ali pokličete: 070 822 084.

Poglejte si še: