Numeroskop: Zdaj je RES POMEMBNO, da smo prisotni in prisebni

Numeroskop od 29. 11. do 5. 12. 2021, ki ga je zapisala Lili Sorum. 

Numeroskop: Zdaj je RES POMEMBNO, da smo prisotni in prisebni (foto: shutterstock) shutterstock
29. 11. 2021

Lekcije 48. tedna: 

Brez muje se še čevelj ne obuje, pravijo. Obdaja nas energija, ki nagrajuje aktivnost, zato bodite aktivni. Lekcija tedna nosi vprašanje: v kolikšni meri so se vaši cilj spremenili v zadnjem letu? Kaj od tega, kar vam je bilo še pred letom dni neprecenljivo, sedaj izgublja svoj pomen? Izgubljate ali pridobivate sebe?

Leto 2021 je bilo vse prej kot dolgočasno. Veliko je bilo novic, ki so se nas dotaknile, občutkov ujetosti in omejitev, seveda tudi nestanovitnosti ter negotovosti. Želela bi nas vse nežno opozoriti na pomembnost prisebnosti in prisotnosti v trenutku. Ta teden nam bodo dogodki in morebitni konflikti pomagali predelati strahove. 

Leto 2021 nam vedno znova prinašal pogled na drugo plat, zato nas spodbujam, da ne zapadamo energijam, ki podpihujejo strah ter sovražnost.

Uporabite energijo tedna, da bi zvišali svoje standarde in zahteve do sebe. Bodite odločni, zaupajte v sebe in postavite svoje cilje višje, saj ste tudi vi vmes dozoreli in se spremenili. Življenje nikoli ne gre nazaj, vse napreduje – tudi bolezen, če tega ne preprečimo. Je že res, da to ni vedno možno, a dragi moji, lenoritis in prestavljanje na jutri sta oba zlahka ozdravljiva. Bodite aktivni.

VPRAŠANJA V POMOČ:

  • Česa ste si želeli kot otrok, ko še niste upoštevali omejitev?
  • Pojdite v to energijo in si zaželite neka novega.
  • Kaj bi dejali, da je za vas nedosegljivo?
  • Bodite kot najstnik in to dosezite!

UGODEN ČAS ZA:

  • Pogovor z osebami, katerih se bojite
  • Odmik od negativne energije
  • Novo poslovno odločitev

Tukaj si lahko preberete, kako izračunamo število življenjske poti.  

Število življenjske poti 1

Novega zagona se lotite po korakih. Zapišite ideje, nove cilje – tudi takšne, ki pridejo v poštev šele čez nekaj let. Opredelite korake ter časovni okvir. Kot bi pisali urnik za šolo. 

Število življenjske poti 2

Ne otepajte se drugačnosti v sebi. Prepoznajte jo in negujte. V tem tednu bi potrebovali več svobode in možno je, da vas zamika potovanje. Bodite bolj spontani ter odprti.

Število življenjske poti 3

Ljubezen bo v osredju, zato naj bodo vse vaše odločitve ljubeče. Torej, četudi vas zamika čenčanje, se ustavite. To res ni ljubeče dejanje. Bodite čim bolj nežni do sebe.

Število življenjske poti 4

Vaš um bi lahko doživel pravo manjšo transformacijo. Opazujte ali nemara niste pričeli popolnoma na drugačen način sklepati in razmišljati. Bodite več časa v tišini.

Število življenjske poti 5

Od ideje do izvedbe je včasih potreben le hip. Namenite svoj čas tistim dejavnostim, ki so lahko dosegljive v tem času. Zdaj je čas za vaš osebni uspeh, izkoristite ga.

Število življenjske poti 6

Sprejmite staro, da bi se lahko osredotočili na novo. Odpustite in odstranite sebe ven iz odnosov, ki so do vas poniževalni. Niste nikogaršnji sluga. Čas za zdravljenje.

Število življenjske poti 7

Izbirajte naprednejše možnosti in tiste, ki vam bodo prinesle nove poti. Opazujte svojo lastno individualnosti n jo negujte. Bodite bolj samostojni ter samoiniciativni.

Število življenjske poti 8

Če vas obdajajo osebe, ki vas podpirajo, je možen krepak korak naprej na poslovnem področju, sicer pa bi se tovrstne osebe lahko v tem času pojavile. Povprašajte za mnenje.

Število življenjske poti 9

Potrpežljivo v te dni, saj se bodo zadeve odvijale bolj počasi kot bi si vi želeli. Več počivajte in jejte zdravo, doma kuhano hrano. Okrepite svoj imunski sistem. 

Tekst: LiLi SoRuM, www.lili-sorum.com

Prebrite si še