Stopamo v eno najpomembnejših let tega tisočletja, mojstrsko leto 2022 (Numeroskop)

Numeroskop za obdobje 1. – 7. novembra 2021.

Stopamo v eno najpomembnejših let tega tisočletja, mojstrsko leto 2022 (Numeroskop) (foto: Pexels) Pexels
1. 11. 2021

Lekcije 44. tedna:

Pišemo želje, cilje, beremo knjige o zakonu privlačnosti, trudimo se manifestirati. Odgovorite mi, prosim: kaj je namen vaših želja? Morda se preveč izgubljamo v podrobnostih, morda si celo zaželimo premalo, ali pa preprosto niti ne vemo, kaj najbolj potrebujemo. Morda pa je napočil čas, da prepustimo in si zaželimo znova najbolj osnovne gradnike: srečo, zdravje, mir, ljubljenost, razumevanje…

Obdajajo nas zelo posebne energije, ki nas podpirajo v odličnosti, odločnosti in pa ustvarjanju nečesa stabilnejšega. Zato pričnimo napoved z vprašanjem: kje v življenju pogrešate več trdnosti in zanesljivosti? Kaj lahko sami storite, da bi to spremenili?

Naše življenje in občutek varnosti vedno izvirata iz nas. Opazili bi lahko, da ste vse bolj razdražljivi ter morda celo zajedljivi. Enako velja za vašo okolico. Vibracija vedno deluje. Zaznavamo energijo in kadar nas notranji občutek vedno znova opozarja, ugotovimo (mnogokrat prepozno), da je so bili opozorilni občutki pravilni in na mestu.

Število 44 povezujemo z mojstrstvom manifestacije in preoblikovanja duhovnega v materialno ter materialnega v duhovno. Ni dneva brez noči, zato bomo v tem tednu opozorjeni katere dele sebe in svojega življenja zanemarjamo. Za nekatere bo to sporočilo prineslo slabše počutje. Tako bo telo opozorilo na zdravje in potrebo po bolj zdravem načinu življenja. Nekateri bodo opazili pritisk na čustvenem področju, morda na področju odnosov, mentalnega zdravja itd.

Predvsem opazujte, kako se počutite ter kako se odzivate na dražljaje iz okolice. Kaj to govori o vas in vaših potrebah?

Močan proces, ki smo ga poimenovali razkol med temo in svetlobo, med visokimi in nizkimi vibracijami, med seboj in okolico, se počasi zaključuje. Stopamo v eno najpomembnejših let tega tisočletja, mojstrsko leto 2022.

Vibracija vedno deluje, zato nas bodo osebe, ki ne vibrirajo na istem nivoju kot mi - seveda motile. Pravijo, da kadar nam gre nekaj na živce, naj to poiščemo v sebi. Sedaj nas iritira tisto, kar ni nam podobno, zato ''tega'' ne boste našli v sebi.

Zdaj je čas, da postavite svoje temelje. Odločate o svojem življenju do konca svojih dni. Zato ne analizirajte sosede in kako bi ona morala vzgajati svoje otroke, pa kako bi moral šef delati in tako naprej. Analizirajte sebe. Odločajte se o sebi. Zdaj vas obdaja močna energija števila 44, kar pomeni, da bodo te odločitve trajne.

VPRAŠANJA V POMOČ:

  • Kaj vam prinaša najboljšo notranjo izpolnitev?
  • Kdaj in zakaj se počutite žive in srečne?
  • Na katerih področjih vaše življenje ni polno?
  • Zakaj ste se rodili? Ali to počnete?

UGODEN ČAS ZA:

  • dolgoročne odločitve
  • fizično zdravje
  • postavitev meje
  • nove odnose

 

Število življenjske poti 1

V naglici včasih za seboj ne zapirate vrat, zato je vedno nekako čutit piš preteklosti. Povedano na kratko: zaključite. Prekinite komunikacijo. Vrnite predmete. Delujte drugače. 

Število življenjske poti 2

Ne bojte se lastne notranje moči in odločnosti. Vsi imamo svojo mejo in, kadar smo potisnjeni v kot odreagiramo bolj agresivno. Ne čakajte, da se vas stisne v kot. Delujte odločno. 

Število življenjske poti 3

Dovolite, da se vam pomaga, a zato ne bodite predpražnik. Dejstvo, da je bil nekdo do vas prijazen ali dobrotniški, nikomur ne daje pravice, da vas kakorkoli ponižuje ali je nesramen.

Število življenjske poti 4

Dobra zamisel je pol poti. Pokukajte izven sojih okvirjev razmišljanja in delovanja. Morda je čas za prenovo doma, ali celo potovanja? Kako bi vpletli več življenja v življenje?

Število življenjske poti 5

Ko imamo korenine in dom, smo vsepovsod po svetu doma. negujte svoje telo, kar vi dojemate kot dom in družino v tem času. Okrepite svoje temelje in korenine, da bi lahko poleteli.

Število življenjske poti 6

Kadar niste svobodni, niste vi. Kakršnakoli ujetost, pa naj gre za finančno, čustveno, fizično, hromi. Zdaj je čas, da sami odprete vrata kletke. Energija bo sledila, rešitve se bodo pokazale.

Število življenjske poti 7

Prisluhnite čustvom in razum bo sledil. Lahko zelo logično delujete, a logika ne prinaša sreče. Ta se skriva v magičnem, nerazložljivem, neopisljivem. Občutite. Smeh in joj. Občutite sebe.

Število življenjske poti 8

Vedno je možnost izboljšanja, zato dvignite svoje cilje. Če bi bilo vse možno in lahko izvedljivo, kaj bi si zadali, česa bi si želeli? Pa saj veste, da je dosegljivo. Ali veste, da je za VAS tudi? 

Število življenjske poti 9

Včasih je pač potrebno potegniti črto. Odločitev pomeni ločitev od vseh ostalih možnosti. Odločite se, zaprite vrata, obrnite se v drugo smer in korakajte. Veliko lepega vas še čaka.

Tukaj si lahko preberete, kako izračunamo število življenjske poti.

NuMeRoSKoP je z Ljubeznijo za vas napisala avtorica, TV voditeljica, numerologinja, svetovalka in motivacijski coach LiLi SoRuM

www.lili-sorum.com

Vas zanima tudi: