Retrogradni Merkur ponuja priložnost, da dokončamo in uredimo stvari

9. 1. 2023
Deli
Retrogradni Merkur ponuja priložnost, da dokončamo in uredimo stvari (foto: shutterstock)
shutterstock

Preberite numeroskop za teden od 9. do 15. januarja, ki ga je pripravila numerologinja Lili Sorum.

 

Izzivi 2. tedna                               

Popraznični zimski dnevi so kot nalašč za mirne trenutke v lastni družbi. Za nekatere bo to zajemalo vroč kakav, dišečo svečko, nežno glasbo in dobro knjigo ali dokumentarec. Za druge pa športno aktivnost. Ljudje smo si različni. Počnite tisto, preko česar se lažje povežete in prisluhnete svojim mislim in občutkom.

Retrogradni Merkur nam tokrat ponuja izjemno priložnost, da dokončamo zadano in uredimo vse, kar nekako narazen štrli, po domače povedano.

Izkoristite ta teden torej, da spravite v red vse, s čimer ste odlašali. Koliko spominov nam lahko prinese pospravljanje omare in zaprašenih polic. Morda vas odnese nekam nazaj, v lepe trenutke – morda pa boste ravno preko urejanja doma spustili določene zamere. Zagotovo pa se boste rešili starih energij, če boste pospravili tisto, kar vas spominja na nekaj, kar je minilo.

Kako zelo črpa energijo nered, razlaga veda feng shui, pa tudi naša lastna zdrava kmečka pamet.

Sama energija tedna nas bo obenem spodbujala, da previdneje izbiramo s kom se družimo ter o čem teče beseda. Veliko negativnih vibracij vsrkamo in se v njih dobesedno valjamo kot bi marinirali ribo ravno preko pogostih pogovorov, ki temeljijo na čenčah, na kritiziranju, itd in kaj hitro lahko zapademo v tak pogovor.

Seveda ne moremo mimo našega notranjega dvogovora. V tem tednu bi lahko opazili kako se je – ali pa ne – spremenil v zadnjih letih in kako zelo je morda podoben besedam, ki nam jih je izrekal nekdo drug.

VPRAŠANJA V POMOČ:

  • Kaj pa VI mislite?
  • Kako pa se vi počutite?
    Kdo vas polni z energijo?
    Kdo vam vrača vero v življenje?

Čim večkrat se tekom dneva opazujte in to sprašujte.

UGODEN ČAS ZA:

  • Pogovor s seboj
  • Pogovor s preteklostjo
  • Duhovno delo na sebi
  • Urejanje vsega nedokončanega

TUKAJ si lahko preberete, kako izračunamo število življenjske poti.   

Število življenjske poti 1

Bodite ustvarjalni in igrivi. Četudi ste zelo zaposleni in polni novih projektov ter zamisli, se ne pozabite ob tem zabavati. Vpletite več barvitosti in smeha.

Število življenjske poti 2

Čas je za spremembo v komunikaciji in odnosih. Vedno se prične pri sebi. Kaj pa, če bi se vsaj za ta teden odmaknili od vseh negativnih ljudi? Poskusite.

Število življenjske poti 3

Poskusite nekaj nenavadnega. Naj gre za hrano, ali način oblikovanja pričeske ali šport… nekaj, kar se vam zdi sila eksotično. Uživajte v spoznavanju.

Število življenjske poti 4

Posvetite več nežne pozornost sebi in domu. Vem, da ste marljivi in urejeni, a morda je čas, da niste več hrček (če ste). Morda je čas za inventuro shrambe?

Število življenjske poti 5

Obeta se vam trenutek resnice, kateri bi se seveda lahko izognili. Opazujte skrita sporočila ter poslušajte svojo intuicijo, četudi bo zvenela zelo hecno.

Število življenjske poti 6

Odločneje in lažje boste presekali z vsem, kar vas že leta nekako črpa. Naj gre za odnose, za navade, za način prehrane, izbiro misli… Napočil je čas.

Število življenjske poti 7

Več časa kot si boste namenili, več zdravljenja se bi lahko odvilo. Objemite sebe z vso ljubeznijo sveta in si spočijte brez slabe veste. Čas za vas je zdaj.

Število življenjske poti 8

Obdaja vas energija novega zagona, zato ne pozabite na vse nedokončano. Organizirajte svoj čas nekoliko bolj učinkovito. Dovolj ga je za vse.

Število življenjske poti 9

Včasih sebe izgubimo, ko želimo ustreči drugim in kadar smo preveč vpeti v obveznosti. Bi dejali, da se je vam to zgodilo v zadnjih letih? Spremenite to.

Preberite še: 

 
 

Novo na Metroplay: Smrt, žalovanje in posmrtno življenje | Katarina Nagode