Rodili smo se, da bi življenje izkusili in ŽIVELI! (Numeroskop)

Kaj nam napovedujejo številke za teden pred nami, od 21. do 27. marca?

Rodili smo se, da bi življenje izkusili in ŽIVELI! (Numeroskop) (foto: shutterstock) shutterstock
21. 3. 2022

Lekcije 12. tedna: 

Ljudje smo prav posebna bitja, kajne? Življenje mnogokrat dojemamo zelo črno belo, levo ali desno, zgoraj ali spodaj. Lekcija, ki nam jo prinaša življenje pa je, da je včasih možno vse; in eno in drugo.

Rodili smo se, da bi življenje izkusili. Doživeli. Živeli. Kako bi sami ocenili, da vam gre?

Mnogokrat izključujemo določene možnosti, ker ne zaupamo v sebe ali v življenje, ali ker se to tako ne dela in ne smemo pozabiti, da je še kako ohromljujoč pomislek: ''le kaj bodo sosedje rekli''. Rodili ste se, da bi bili VI. Zato odložite pričakovanja drugih, saj vaša pot ni ista njihovi.

Teden pred nami bo preskušal našo lastno voljo in predanost naši poti. Zato odprite obzorja. Razmišljajte drugače. Drznite si verjeti, da je možno vse, tudi črno belo, pa saj vendarle obstaja nešteto odtenkov sive. Ustvarite svoje odtenke.

VPRAŠANJA V POMOČ:

Lep pozdrav, kdo pa ste vi?

Opišite se oziroma zapišite na dve veliki strani svojega dnevnika

UGODEN ČAS ZA:

Nove cilje

Spoznavanje sebe


Tukaj si lahko preberete, kako izračunamo število življenjske poti.   

Število življenjske poti 1

Lahko bi se pojavil upor, ali pa občutek nostalgije, morda celo vrtenja v krogu. Spodbuja vas, da preučite nekoč že uporabljene možnosti.

Število življenjske poti 2

Mnogo bolj ste samostojni, odločni in samostojni kot bi se lahko morda v tem trenutku počutili, zato nikakor ne nasedajte dvomu. Pogumno.

Število življenjske poti 3

Ljubezen do sebe je nežna in ne izključuje okolice. Ne imejte slabe vesti, kadar čutite, da tudi vi potrebujete več svoje lastne pozornosti. Pravico imate do sebe.

Število življenjske poti 4

Preudarno v novo. Zdaj ni pravi čas za kolovratne in nenadne odločitve. Bodite previdni in preudarni, ne pa tudi preplašeni. Počasi se daleč pride.

Število življenjske poti 5

Podjetneje se lotevajte tudi vsakodnevnih obveznosti. Morda vam po nepotrebnem odteka čas, energija in pa fokus te dni, ali pa odlagate.

Število življenjske poti 6

Ni ni slabega v tem, da sprejemate tudi zase. Ne postavljajte sebe na zadnje mesto, niti ne na prvo, temveč na enakovredno. Zaslužite si najboljše.

Število življenjske poti 7

Lotevajte se starih izzivov na nov način. Vse, kar ne deluje, naj bo deležno iskrenega pogleda v oči, čeprav vam morda na prvi pogled ne bo všeč.

Število življenjske poti 8

Nekdo bi vam lahko pomagal, a le od vas je odvisno ali boste pomoč sprejeli ali ne. Naj vam ponos ali potreba po odličnosti ne nagajata. Spustite.

Število življenjske poti 9

Odmaknite se od komentarjev okolice. Odmik od vrveža, kritik in pa tudi dobronamernih nasvetov je včasih potreben. Kako bi vi sebi svetovali?

NuMeRoSKoP je z Ljubeznijo za vas napisala avtorica, TV voditeljica, numerologinja, svetovalka in motivacijski coach LiLi SoRuM; www.lili-sorum.com

Preberite tudi: