Samo ta trenutek imamo. Morda nas jutri ne bo več (Numeroskop)

Kaj napovedujejo številke za obdobje od 8. do 14. novembra 2021

Samo ta trenutek imamo. Morda nas jutri ne bo več (Numeroskop) (foto: pexels) pexels
8. 11. 2021

Lekcije 45. tedna: 

Spodrsne nam, ker se nam mudi. Pademo, ko gledamo nazaj medtem ko hodimo. V življenju smo mnogokrat v nasprotujočih si situacijah, ko na nas delujejo nasprotujoče si silnice. Imate občutek, da vas bo raztrgalo na dvoje? Takrat ne živite sebe. V tej dvojnosti imate enkratno priložnost prepoznavanja kdo ste in kdo niste.

Obeta se nam teden, ki bi lahko postregel z še eno možnostjo. Pazljivo izbirajte komu ali čemu boste dali še eno priložnost. Zavedajmo se, da je spomin le misel in ne realnost. Možno je, da se bodo znova pojavile bivše simpatije ali partnerji, osebe in situacije iz preteklosti. Odločitev, ali bodo ostale, je vaša.

Odločitve niso vedno lahke. Sami smo sestavljeni iz nešteto odtenkov in situacije so redkokdaj črno-bele. Ravno to je polnost in popolnost življenja: IZBIRA. S svojimi dejanji in mislimi izbirate kdo ste. No, teorija je lahka, kajne?

Ko smo čuječi in prisotni v trenutku, delujemo iz lastne moči. Ko se vedno znova vračamo v preteklost, živimo od spominov ali pa sanj o prihodnosti, nismo v svoji moči. Takrat zgolj reagiramo na dogajanje okoli nas. Reakcija pa je redkokdaj enaka odločitvi po premisleku.

V tem tednu delajte na lastni prisotnosti v trenutku. Seveda nam vsem misli uhajajo, zato se ne obremenjujte, če se boste tekom dneva večkrat opomnili, da ste tukaj in zdaj. Pomagajte si z vodenimi meditacijami, jogo, delom na sebi. Imejte ob sebi kristal hematid. Jejte hrano, ki je rasla v zemlji (gomoljnice). Vse to pomaga pri prizemljevanju.

Če bi imeli priložnost preživeti eno uro z nekom, ki je še preminil pa ga/jo zelo pogrešate in njihov odhod še vedno boli, kako bi jo preživeli? Bili bi 100% prisotni in užili bi vsak trenutek, besedo, objem.

Samo ta trenutek imamo. Morda nas jutri ne bo več. Užijte ga.

VPRAŠANJA V POMOČ:

  • Koga najbolj pogrešate?
  • Kaj bi si želeli še enkrat doživeti?
  • Česa se iz preteklosti najbolj bojite?
  • Kako bi lahko bili bolj zrela oseba?

UGODEN ČAS ZA:

  • Razreševanje starih nesporazumov
  • Alternativne oblike zdravljenja
  • Še eno priložnost

Tukaj si lahko preberete, kako izračunamo število življenjske poti. 

Število življenjske poti 1

Če se prikaže priložnost iz preteklosti, jo sprejmite zgolj v primeru, da gre za popolnoma nov in drugačen pristop. Ste v tednu novih pričetkov, zato ne pogrevajte starega. 

Število življenjske poti 2

Nekdo bi vam lahko pomagal, pa to le stežka sprejmete. Vedno radi priskočite na pomoč drugim, zdaj je čas, da pomoč sprejmete za sebe. Ne bojte se sprejemanja. Varni ste.

Število življenjske poti 3

Dajte svoji domišljiji prosto pot. Fantazirajte. Uživajte v lastni igrivosti. Kdaj ste nazadnje resnično uživali v sebi, v vsem kar ste? Zdaj je čas, da se sprostite, ustvarjate in uživate.

Število življenjske poti 4

Postavite si nove in višje cilje. Razdelajte jih v manjše korake in prvega za vsak cilj storite že ta teden. četudi gre za simbolično gesto, jo napravite. Vesolje se odziva na energijo.

Število življenjske poti 5

Zelo verjetno boste na drugi strani odhajanja. Namreč, ste oseba, ki načeloma nima težav zapustiti situacije. Tokrat bi situacija lahko zapustila vas. Čaka vas tudi lepo presenečenje.

Število življenjske poti 6

Pred vami je čustven teden, ki bi lahko prinesel konec odnosa ali pa močno transformacijo. Izjemno pomembno je, da tokrat ne postavite ljubih pred sebe. Vi ste pomembni.

Število življenjske poti 7

Idealno obdobje za krepitev intuicije, razstrupljanje telesa in uma ter odmik v naravo, predvsem na seminar bolj duhovne tematike. Opazili boste, da so se neke čustvene rane pozdravile.

Število življenjske poti 8

Naj vaša podjetna žilica sije! Ne zapravljajte časa, energije in denarja, niti lastne dobrote tam, kjer ste zaključili. Možni so močni preobrati na ljubezenskem področju.  Zasijte zdaj! 

Število življenjske poti 9

ta teden bi se morali počutiti fantastično. Če temu ni tako, pogrevate neko lekcijo iz preteklosti. Česa sebi ne odpustite, si očitate, imate slabo vest in slab mnenje o sebi? Objemite se. 

Tekst: LiLi SoRuM; www.lili-sorum.com

Preberite še: