Kaj zamerite svoji materi? Numeroskop za ta teden

Preberite numeroskop od 6. – 12. junija 2022.

Kaj zamerite svoji materi? Numeroskop za ta teden (foto: profimedia) profimedia
6. 6. 2022

Lekcije 23. tedna: 

Junij bo čustveno intenziven mesec, zato je pričakovati, da bomo vse doživljali nekoliko bolj intenzivno. Dopustite, da morda pa le ni tako hudo kot se sprva morda zdi. V življenju se učimo tudi umetnosti drame in umetnosti umirjanja. Oboje ima svoj namen. 

Vsak dan je poseben in prinaša 24 ur novih možnosti za nekaj lepega ali pa ne tako simpatičnega. Teden pred nami nas bo vedno znova opominjal, da le mi določamo naše reakcije in odzive. Učimo se zaupati v sebe in v življenje. Odnos z našo materjo je letos v ospredju. To, kar smo v otroštvu ponotranjili iz tega odnosa, danes v odrasli dobi pričakujemo od življenja. 

Dogodki v tem času nam pomagajo razumeti naš notranji dogovor in pa čustvene odzive, ki so priučeni in nas kot taki lahko podpirajo, ali pa ne. Če ste se jih naučili ter ugotovili, da za vas niso dobri, se lahko s časom naučite drugačnih, kajne?

V teoriji je seveda vse bolj preprosto kot v praksi, a z vztrajnostjo verjamem, da zmoremo. Sprejmimo izzive, ki do pred nami kot darilo. Prebujajmo se hvaležni, da smo živi. Vse je resnično stvar perspektive.

Zaslužite si Ljubezen. Svojo ljubezen. 

VPRAŠANJA V POMOČ:

  • Kaj na sebi najbolj sovražite?
  • Koga sovražite?
  • Katere dele sebe zavračate?
  • Kaj zamerite svoji materi?

UGODEN ČAS ZA:

  • Krepitev ljubezni do sebe
  • Dvig samopodobe
  • Drugačen pogled na sebe

TUKAJ si lahko preberete, kako izračunamo število življenjske poti.   

Število življenjske poti 1

Bodite, kar ste. Objemite tiste dele sebe, ki so najmočnejši, saj se za njimi skrivajo največje rane. 

Število življenjske poti 2

Odkrivali boste svojo drugačno resnico. Bodite odprti tudi nasprotujočim si občutkom in doživljanjem, saj vam nosijo sporočilo.

Število življenjske poti 3

Odločnost bo potrebna. Nekje boste na zanimiv način potegnili črto. Čas je za novo in boljše. Ne podoživljajte več starega. 

Število življenjske poti 4

Obdaja vas energija zdravljenja odnosa z materjo (četudi je morda izvrsten). Neka situacija iz otroštva zahteva vašo pozornost.

Število življenjske poti 5

Nove poti se odvijajo pred vami, jih boste prepoznali? Po sredi bo več možnosti, da jih prepoznate.

Število življenjske poti 6

Povezujte se z osebami, ki vas ljubijo točno takšne kot ste in tudi sami se boste lažje sprejemali, tudi kadar si niste najbolj všeč.

Število življenjske poti 7

Del notranjega otroka bo potreboval vašo nežnost in pozornost. Bodite potrpežljivi in vzemite si čas, kadar ste utrujeni.

Število življenjske poti 8

Polagate drugačne temelje svojega življenja. Uporabite energijo tedna, da bi z ljubeznijo spremenili omejitve v priložnosti. 

Število življenjske poti 9

Tokratno nihanje v razpoloženju ni le muha ali preobremenjenost. Prinaša vam pomembno sporočilo. Nekje potrebujete zdravljenje. 

NuMeRoSKoP je z Ljubeznijo za vas napisala avtorica, TV voditeljica, numerologinja, svetovalka in motivacijski coach LiLi SoRuM, www.lili-sorum.com

Preberite še: