Numeroskop: Imate možnost spremeniti svojo okolico in okoliščine. To je velik blagoslov.

Preberite si numeroskop za teden od 8. do 14. avgusta 2022. 

Numeroskop: Imate možnost spremeniti svojo okolico in okoliščine. To je velik blagoslov. (foto: shutterstock) shutterstock
8. 8. 2022

Lekcije 32. tedna

Imamo lahko dobrega dovolj in preveč? Je nekaj res preveč dobro, da bi bilo resnično? Se zgodi, da kar malo pričakujemo, da se bo nekdo ali nekaj pokvarilo? Pretekle slabe izkušnje vedno za seboj puščajo grenak vtis in povečano previdnost. V tem tednu bodite pozorni, kje morda sabotirate sebe in pričakujete slab izzid, čeprav za to nimate pravega razloga.

Lunca nas gunca v tem tednu, saj bo polna na petek 12. Obeta se nam nekoliko nihajoča energija – kot bi nas življenje spraševalo: ste živi? Živite ali dneve zgolj preživite? Pomembno je, da se ne ujamemo v začaran krog rutine ali pričakovanja, da ne zmoremo več, ali da nam v resnici ni kaj veliko hudega. 

Dejansko ne vemo, česa smo zmožni, če ne poskusimo. Vsi lahko presežemo, kar menimo, da so naše meje. Vsi smo se rodili, da bi uspeli in živeli sebe na polno. Poglejte v naravo, nobena žival se ne skriva in ne ubada s svojim videzom, mnenjem okolice ter sosedov. Vsako bitje na tej prelepi materi zemljici je popolno, tudi vi. Razlika pa je, kdo živi polno ali prazno življenje. Pes, na prekratki verigi, ki je prisiljen spati v lastnih iztrebkih, ker ima zelo slabega gospodarja, prav gotovo ne živi tako polno kot tisti razvajenčki, ki jih imamo možnost videti na potepanjih po eksotičnih krajih s svojimi lastniki.

Vi odločate, kakšno bo vaše življenje in ne okolica, saj imate možnost svojo okolico in okoliščine spremeniti. To je velik blagoslov.

V tem tednu oprezajte, kako se počutite in kje so potrebne spremembe. Ne odlašajte, storite nekaj še danes. Naj vam energija tedna pomaga pri drugačnih, malo drznih izbirah, ki bodo obogatile vaš vsakdanjik, vam pa povrnile občutek, da ste živi. 

VPRAŠANJA V POMOČ:

  • Zakaj dvomite vase?
  • V kaj dvomite?
  • Kdaj ste sami sebe presegli?

UGODEN ČAS ZA:

  • Pustolovščino
  • Druženje z mlajšimi
  • Igrivost

TUKAJ si lahko preberete, kako izračunamo število življenjske poti.  

Število življenjske poti 1

Nekoliko bolj čustveno boste doživljali vse, kar vam ne bo takoj uspelo. Tudi ovire na poti imajo svoj namen. Namesto jeze, vklopite radovednost. Kaj vam sporočajo?

Število življenjske poti 2

Zelo verjetno je, da vam bodo razkrite informacije, ki bodo zelo spremenile vaše mnenje ali pa celo spremenile že sprejeto odločitev. Bodite pozorni komu verjamete.

Število življenjske poti 3

Odločno po odličnost, saj se vas drži energija ustvarjalnosti in pa učinkovitosti. Mnogo lažje se boste organizirali. Uporabite ta teden za močno spremembo. 

Število življenjske poti 4

Upočasnite tempo in si dopustite občutiti sebe, doživeti življenje in preprosto čutiti. V vsakdanjih obveznostih kaj hitri pozabimo na lepoto sončnega zahoda. 

Število življenjske poti 5

Obdaja vas zelo nestanovitna energija, ki jo uporabite za denimo povečano športno aktivno, ne pa za večje življenjske odločitve. Nekaj se spreminja, kajne? 

Število življenjske poti 6

Povežite se z nekom, ki vas razume. Obeta se vam vsaj en kvaliteten pogovor ali namig. Tudi sami ponudite nasvet iz svojih izkušenj. Nekdo vas bo presenetil.

Število življenjske poti 7

Nekoliko bolj navihani boste kot sicer, zato bi lahko nekoga zelo presenetili s svojo sproščenostjo in igrivostjo. Dovolite notranjemu otroku na plano.

Število življenjske poti 8

Postavljate drugačne temelje v zadevi, za katero ste še do nedavnega menili, da je zapisana v kamen. Pazljivo polagajte pomembne gradnike.

Število življenjske poti 9

Nihali boste in morda zanihali v smeri, ki za vas ni najbolj zdrava. Odločajte se tokrat po pameti, ne po občutku, ki bi lahko bil nekoliko evforičen te dni. Več počivajte.  

Tekst: LiLi SoRuM; www.lili-sorum.com

Preberite še: