Na katera astrološka znamenja bo Venera v raku vplivala najbolj pozitivno?

Venera planet ljubezni, lepote in harmonije se od 18. julija nahaja v znamenju raka, kjer se bo zadrževala do 11. avgusta, ko nadaljuje svojo pot v znamenju leva. To je vpliv, ki uteleša harmonijo in sodelovanje v vseh oblikah in širi svoje sporočilo o ljubezni.

Na katera astrološka znamenja bo Venera v raku vplivala najbolj pozitivno? (foto: shutterstock) shutterstock
22. 7. 2022

Venera v raku je povezana z varnostjo in predanostjo, zato boste bolj kot v preteklem obdobju cenili čustveno združitev na globljih ravneh. Vendar boste potrebovali več časa, da se odprete in izrazite. Dovolili si boste biti ranljivi, negovali boste druge in sprejemali njihovo sentimentalno plat. Poudarek bo na varnosti, sočutju in predanosti, zato se večkrat objemite.

Pri iskanju romantike in ljubezni tokrat ne boste neposredni ali agresivni, ampak se boste v ocean čustev spuščali počasi, previdno in premišljeno. V ljubezenskih odnosih boste dajali veliko prednost kvaliteti pred kvantiteto, potrebovali boste osebo, ki ji lahko zaupate in ji predate svoje nežno srce.

Če se ne boste povezali s sabo, prihaja nezadovoljstvo, ki vodi do neravnovesja. Na fizični ravni se bo vpliv manifestiral skozi videz, držo telesa in gibe. Na mentalni ravni se bo energija manifestirala skozi tople in prijazne besede. Strast tokrat ne bo vaša močna stran, naklonjenost boste izražali s pozornostjo in sočutjem.

Čustvenih konfrontacij se ne boste ustrašili. Večkrat se boste z razlogom, da se okrepite umaknili v samoto in predelali vse kar se vam dogaja do potankosti. Ugajanje bo vključevalo veliko dotikov in sentimentalnosti. Navezanost na družino in dom vas bo notranje pomirila, podarja vam občutek, da pripadate. V ljubezni lahko v negativnem smislu doživite številne čustvene vzpone in padce, predvsem zaradi pretirane občutljivosti. Preveč navezanosti na preteklost vam lahko prepreči, da bi uživali v tem trenutku. 

Na katera astrološka znamenja bo Venera v raku vplivala najbolj pozitivno?

Najbolj zaljubljeno in prijetno obdobje lahko pričakujete raki, ribe in škorpijoni. Prijateljstva na delovnem mestu se lahko razvijejo v koristne povezave, ki se bodo obdržale tudi v prihodnosti. Tokrat lahko poskrbite za svoje duševno zdravje, saj boste veliko bolj občutljivi ne le na svoja čustva, temveč tudi na čustva ljudi okoli vas. Pohvaljeni boste, da ste najboljši partner ali partnerica pod soncem.

Katera astrološka znamenja se boste v obdobju Venere v raku soočala z izzivi?

Ovni, strelci, tehtnice in kozorogi se boste v obdobju Venere v raku težje spontano podali v nove dogodivščine. Ker vpliv zahteva globoka soočenja, se jim boste težko izognili. Čustven vpliv je povezan z globokimi, intimnimi povezavami, zato se poslovite od strastnih trenutkov brez poglobitve. To je čas romantike, občutljivosti in empatije, kar pa vaši naravi ne bo najbolj po godu. Ker boste sentimentalni in nostalgični, je velika verjetnost, da boste naleteli na bivšo ljubezen. 

To je obdobje, v katerem boste znali ceniti notranjo lepoto. Poleg ljubezni je Venera povezana z denarjem, zato vas bo zamikalo nakupovanje stvari s sentimentalno vrednostjo. Tveganju se boste sedaj zagotovo izognili. Poskrbite da uravnotežite potencial notranjega izgorevanja, ki prihaja s preveliko mero naklonjenosti. Predajte se v tistih odnosih, kjer zaznavate iskreno povezavo, tistim, ki vas dušijo pa se skušajte izogniti.

Pripravil: Horoskop.si

Preberite še: