Venera se je prestavila v BIKA in čaka vas kozmična popestritev na področju odnosov

Vpliv bo nagajal rojenim v ognjih znamenjih, saj se bo za vaš okus vse skupaj dogajalo preveč počasi. Najbolj pa bo ustrezal zemeljskim znamenjem, ki si boste končno lahko počasi postavili temelje ter se razbohotili na področju ljubezni.

Venera se je prestavila v BIKA in čaka vas kozmična popestritev na področju odnosov (foto: profimedia) profimedia
30. 5. 2022

V soboto, 28. maja, je Venera, planet ljubezni, prešla v znamenje bika, ki mu vlada. Svojo prijetno in toplo energijo bo širila do 23. junija, ko nadaljuje svoje potovanje v znamenju dvojčkov. To je zelo čutna, zadovoljna vendar nekoliko posesivna Venera. Popeljala vas bo do tega, da boste iskali varnost, stabilne povezave in cenili tisto, kar ima dolgoročen predznak. Spremembe vam tokrat ne bodo najbolj dišale, zato čas ni ugoden za prekinitve dolgih razmerij.

To je vpliv, ki bo zagotovo imel velik vpliv na odnose, dotaknil se bo tudi domačega okolja, osebnih potreb ter vrednot. Poskrbel bo za kozmično popestritev na področju medsebojnih odnosov. Začutili boste naravno sposobnost, da zadovoljno živite v sedanjosti in priznavate lepoto preprostosti. 

To je počasen vpliv, ki ceni iskrenost, razkošne vonje, nežne dotike in vas spodbuja, da srečo kujete počasi in premišljeno. Energija vam ponuja tudi priložnost, da se brez posebnega truda dotaknete svojega notranjega otroka in mu prišepnete nekaj lepega. To je pravi čas, da prebudite svojo notranjo boginjo ljubezni in se prepustite skrbi zase, ki bo osredotočena na užitek. Pričakujte močno povečan faktor čutnosti, zato se naravnajte na tisto, kar razveseljuje vašo dušo in telo.

Na finančnem področju vas tveganje ne bo več mikalo, usmerili se boste v izgradnjo trdnih temeljev za bolj stabilno prihodnost. Ko boste nasičeni ter pod stresom, se sprehodite po gozdu ali travniku in opazujte ptice, rože in drevesa. Uživali boste v vrednotenju svojega telesa, duha in lepote življenja na splošno, kar vam bo omogočilo, da boste bolj nežni in radodarni do sebe in drugih. Uživali boste v vsakem grižljaju hrane, z veseljem se boste lotili tudi priprave bolj zahtevnih jedi, le kazalec na tehtnici se ne bo pomaknil navzdol, saj boste z Venero v biku pravi uživač, ki se hrani enostavno ne more upreti. 

Vpliv bo na svoji poti vzpostavil nekaj intenzivnih povezav, ki bodo navdihnile spremembe, izzive in priložnost za napredek. Počutili se boste poklicane, da raziščete novo pot in se osvobodite vzorcev, ki vam ne služijo več. Vpliv je zelo ustvarjalen in vas spodbuja, da spoštujete svoja čustva, rešujete težave s pogovori, pri tem pa sledite srčnim željam. Z veseljem boste prebujali lepoto, predanost in iznajdljivost, ki se bo povezovala z vznemirljivo ustvarjalnostjo. Želja po lepoti bo povezana tudi z domom, zato je to primeren čas za obnovo, spreminjanje ter dekoriranje.

V negativnem smislu bo energija Venere v biku nekoliko posesivna, zato boste v odnosih želeli imeti nadzor. Ničesar ne boste prepuščali naključju, prihaja tudi sumničavost, ki pa se ji skušajte s pomočjo konkretnih dejstev izogniti.

Vpliv bo nagajal rojenim v ognjih znamenjih, saj se bo za vaš okus vse skupaj dogajalo preveč počasi. Najbolj pa bo ustrezal zemeljskim znamenjem, ki si boste končno lahko počasi postavili temelje ter se razbohotili na področju ljubezni. Če želite čim bolj pozitivno izkoristiti njen vpliv, postavite užitek v ospredje in poskrbite, da bo na področju ljubezni čim bolj prijetno ter iskreno. Samski lahko sedaj uporabite svoj prirojeni šarm, da prodrete in osvojite želeno srce. 

Pripravil: Horoskop.si

Preberite tudi