3 pogoste napake, ki jih TEHTNICA počne v razmerju

Tehtnice veljajo za precej ljubeče, zveste in očarljive partnerje. A noben ni popoln in tudi tehtnice v odnosih počnejo nekatere napake. Preverite, katere so najpogostejše.

3 pogoste napake, ki jih TEHTNICA počne v razmerju (foto: Profimedia) Profimedia
27. 5. 2022

1. Ustrežljivost

Tehtnica se v odnosih na vsak način želi izogniti prepirom in nesoglasjem. Pogosto se zato zgodi, da bo pretirano želela ustreči svojemu partnerju in ne bo znala reči "ne". S partnerjem se bo strinjala tudi takrat, ko tega v resnici ne bo mislila. Dobro je, da se tehtnica nauči izražati svoje mnenje in povedati, ko ji nekaj ni všeč.

2. Pretirano analiziranje

Tehtnica hitro pade v past, kjer začne pretirano razmišljati in analizirati vsako besedo ter dejanje partnerja. Še posebej dogodke, ki so se jo dotaknili, težko predela in gre naprej. Zaradi tega tehtnica v odnosih težko oprosti napake in omogoči, da se razmerje premakne naprej. 

3. Neodločnost

Ljudje, rojeni v znamenju tehtnice, veljajo za precej neodločne in podobno je tudi v razmerju. Zaradi neodločnosti se že na začetku težko zavežejo, kar je lahko izjemno stresno za partnerja. Tudi kasneje v razmerju pa od partnerja pričakujejo, da bo sam sprejemal pomembne odločitve, kar lahko privede do negativnih občutkov in prepirov.

Preberite tudi: