3 največje skrivnosti KOZOROGA

Ljudje, rojeni v znamenju kozoroga, veljajo za zelo disciplinirane, ambiciozne, zanesljive in zveste posameznike. Pogosto so priljubljeni v družbi in službi. Katere pa so njihove lastnosti, ki jih ne bodo nikoli na glas priznali?

3 največje skrivnosti KOZOROGA (foto: profimedia) profimedia
24. 11. 2022

Mar jim je za mnenje drugih

Na prvi pogled morda delujejo izjemno samozavestni in svojeglavi, vendar je kozorogom v resnici mar, kaj si mislijo drugi. Mnenje drugih si jemljejo k srcu in kritika jih lahko hitro prizadene, tudi, če je dobronamerna. Pogosto so celo nagnjeni k pretiranemu ugajanju ljudem, saj si želijo, da bi jih vsi oboževali.

Veliko bolj so dojemljivi, kot sprva mislite

Kozorogi lahko dajejo vtis, da nečesa niso opazili ali razumeli, a verjemite, da razumejo prav vse! Zelo so pozorni, premišljeni in imajo močno intuicijo, zato v veliki večini primerov točno vedo, kaj se dogaja. Včasih pa se raje naredijo nevedne, saj se jim to zdi lažja pot.

Pogosto pretirano razmišljajo

Morda kozorogi delujejo umirjeni in sproščeni, a njihove misli so vedno v polnem pogonu. Nagnjeni so k pretiranem razmišljanju in analiziranju različnih situacij. Ko se vam zdi, da je kozorog odplaval v svoj svet, najverjetneje intenzivno razmišlja o situacijah, ki so se zgodile v preteklosti ali ki jih pričakujejo v bodoče.

Ne glede na njihove skrivne lastnosti, so kozorogi izjemni prijatelji, partnerji in sodelavci. Morda so ravno omenjene lastnosti tiste, ki jih delajo še bolj posebne...

Preberite si še: