4 stvari, ki najbolj razjezijo KOZOROGA

Kaj je tisto, kar najbolj razjezi ljudi, rojene v znamenju kozoroga?

4 stvari, ki najbolj razjezijo KOZOROGA (foto: Profimedia) Profimedia
4. 2. 2023

Ko opazujete umirjenega in osredotočenega kozoroga, se vam morda zdi, da ga prav nič ne more iztiriti. A tudi oni imajo svoje vrelišče. 

Ljudje, rojeni v znamenju kozoroga, nekoliko manj izrazito kažejo svoja čustva. Ko so jezni, se bodo pogosto zaprli vase in človeka, ki jih je razjezil preprosto ignorirali. Ker pa veljajo za precej trmaste, sprava z njimi še zdaleč ne bo enostavna.

Če si ne želite razjeziti kozoroga, bodite pozorni, da ne počnete tega.

Lenoba

Kozorog velja za eno najbolj delovnih in discipliniranih astroznamenj. Ko se lotijo novih projektov, so izjemno motivirani in pripravljeni so trdo delati vse do konca. Pogosto so celo nagnjeni k deloholizmu. 

Enako kozorogi pričakujejo tudi od drugih; ne prenesejo ljudi, ki so leni ali ki jim primanjkuje motivacije. 

Izdaja

Čeprav bi izdaja vsakogar razjezila, so kozorogi manj prizanesljivi od večine. Zaupanje je ena od njihovih glavnih vrednot in vsaka izdaja je zanje nedopustna. Raje so sami, kakor da bi ob sebi imeli ljudi, ki po njihovem mnenju niso vredni zaupanja.

V kolikor izdate kozoroga, bo potrebnega veliko časa in dela, da bi ponovno pridobili njegovo zaupanje.

Nezanesljivost

Kozorogom vlada Saturn, zaradi česar so zelo strukturirani in disciplinirani. Veliko jim pomeni stabilnost in ne marajo nenadnih sprememb. Tudi v odnosih zato potrebujejo dosledne, zanesljive ljudi.

Razjezi jih, ko se nekdo ne drži svojih besed ali ko si premisli v zadnjem trenutku. Od takih ljudi se bodo kozorogi hitro umaknili.

Prekomerno izražanje čustev

Kot že omenjeno, so kozorogi nekoliko bolj zaprti in ne marajo pretiranega izražanja čustev. Tudi, ko jih nekaj zmoti, se bodo raje umaknili, premislili in se potem mogoče pogovorili.

Zaradi tega so težko v družbi ljudi, ki so zelo čustveni ali ki ne znajo kontrolirati svojih občutkov.