5 znamenj, ki ne morejo brez NARAVE

Večina ljudi zelo rada preživlja svoj čas v naravi, so pa tudi posamezniki, ki si brez povezave z naravo življenja sploh ne predstavljajo.

5 znamenj, ki ne morejo brez NARAVE (foto: pixabay) pixabay
29. 4. 2021

Privlači jih umirjena energija, radi so v sožitju z rastlinami in živalmi. Ti ljubitelji narave si težko predstavljajo svoje življenje brez najljubšega gozdička, travnika ali vrta. Katera astrološka znamenja pa so najbolj povezana z naravo?

TEHTNICA

Tehtnice so zelo močno povezane z naravo in njenimi prijetnimi energijami. To je znamenje, ki v svojem življenju potrebuje čim bolj naravne stvari, da se počuti izpopolnjeno. Pogosto se, če nimajo časa za pobeg v naravo, odločijo za veliko zelenja, da naredijo svoje bivališče popolno ter sveže. Tehtnice se počutijo povezane z raznobarvnimi divjimi cvetovi, pisanimi metulji, drevesi, vodnimi kapljicami in gozdom, kjer spočijejo svoje misli in se povežejo s svojo globino.

BIK

Biki, ki so tesno povezani z elementom zemlje, obožujejo naravo in vse njene zakonitosti. Želijo začutiti zemljo pod svojimi nogami, ter jo prijeti z rokami. Pohvalijo se lahko z edinstveno povezavo z naravo, ki jim jo marsikdo zavida. Naklonjeni so tako rastlinam kot tudi vsem živalim. Eden od njihovih najljubših hobijev je vrtnarjenje. Radi imajo posebne rastline. Narava je njihovo zdravilo tudi takrat, ko so žalostni ali pod stresom. 

STRELEC

Strelci so večni raziskovalci, ki želijo v naravi izkusiti nove stvari in vedno iščejo nove poti. Narava je kljub temu, da na prvi pogled morda ne delujejo globoko, pomemben del njihovega delovanja. Ker morajo biti ves čas v gibanju, se z veseljem odpravijo na tek ali pohod po gozdu ali pa preprosto sproščeno uživajo v neokrnjenem pogledu na gore. Vedno, ko so vznemirjeni ali pod stresom, se odločijo za miren kotiček v naravi, kjer se lahko pomirijo. 

RAK

Mehke, čustvene, empatične posameznike, rojene v znamenju raka, narava močno privlači. Z njo so povezani že do mladosti, v njej znajo resnično uživati. Všeč so jim so tihi kotički z mogočnimi in visokimi drevesi. Ko bežijo pred množico in prenatrpanimi kraji, se najraje zatečejo k vodi, k reki ali jezeru. Ta globoka povezava jim omogoča, da v naravi lažje zbistrijo svoje misli in se osredotočijo na tisto, kar je zanje resnično pomembno.

RIBI

Ribice, ki so zasanjane, so z naravo še kako povezane. Uživajo v meditaciji na travniku ali pod drevesnimi krošnjami. Medtem ko drugi knjigo berejo v udobnem naslonjaču, se ribica najraje poda v naravo, poišče svoj simpatičen kotiček in ob petju ptic z veseljem prebere svojo knjigo. V svojem domišljijskem svetu za ribe narava predstavlja neskončno možnost v smeri pomiritve in zdravilo, ko je njihovo življenje preveč nasičeno. Ribice lahko več časa kot ostala znamenja preživijo same v mirnem gozdu.

Vir: horoskop.si

Poglejte si še: