Horoskop: Kdo je najboljši in kdo najslabši voznik?

Kdo so najboljši vozniki zodiaka, s katerimi se boste z veseljem zapeljali, in kdo vozniki, pri kateri vas bo med vožnjo malce strah? Poglejmo...

Horoskop: Kdo je najboljši in kdo najslabši voznik? (foto: profimedia) profimedia
29. 9. 2021

Vzorni in previdni vozniki so običajno… KOZOROGI.

Med vožnjo ste umirjeni, potrpežljivi, odgovorni in zelo previdni. Držite se pravil varnosti in upoštevate pravila med vožnjo. Za volanom se počutite varno, zahvaljujoč svojemu vrhunsko razvitemu umu, ki vas nikoli ne pusti na cedilu.

Vsakdo ima tistega prijatelja ali prijateljico, ki se vedno prostovoljno odloči, da bo vozil na izlet, zabavo itd., in to je pogosto kozorog. Ko gre za vožnjo, vam namreč prijatelji popolnoma zaupajo.

Ker ste po naravi nagnjeni k realnim odločitvam in načinu življenja, tudi med vožnjo nikoli ne boste tvegali ali pa se izpostavljali v nevarnost, paziti znate tudi na druge, zato kolesarju ali pešcu vedno ustavite. Ker se vsega lotevate premišljeno, je tudi vaša vožnja z avtomobilom premišljena. 

Preberite še: Kateri hobi je najprimernejši za vaše znamenje?

Najslabši oz. najbolj raztreseni vozniki pa so običajno… DVOJČKI.

Zaradi vašega splošnega nemira in nagnjenosti k površnim korakom, ste malce nerodni in večkrat s strani drugih zaznamovani kot nezbrani vozniki. Pozornost med vožnjo večkrat preusmerite na druge stvari, težko se med vožnjo ločite od svojega telefona in odlične kave. Tudi prigrizke je treba pojesti v avtu. Ko se znajdete v hitrejšem prometu, sicer niste panični, imate pa takrat zagotovo več možnosti, da nekaj spregledate, saj razmišljate o tisočih zadevah, ki vam švigajo po glavi.

Čeprav delujete v življenju zelo energično, so lahko vaši odzivi med vožnjo na hitre in nevarne situacije počasni in neracionalni. Tudi glasna glasba je nekaj, brez česar si vožnje ne predstavljate, vendar jo skušajte včasih nekoliko stišati, saj vas lahko še dodatno vznemirja in povzroči, da vam bo zopet nekdo potrobil, vi pa tega ne boste slišali.

Dvojčki ste tako hitri in nepotrpežljivi, da želite biti na dveh mestih hkrati, zato večkrat brezglavo zavijete v napačno smer. 

---

Sicer pa ni pomembno v katerem znamenju ste rojeni, kot vozniki bi morali vedno upoštevati pravila. Čas je, da med vožnjo pustite telefon pri miru, se zberete in se osredotočite na vožnjo. Srečno vožnjo!

Vir: horoskop.si

Poglejte si še: Katerim znamenjem bo obdobje Marsa v Tehtnici (do 30. oktobra) najbolj naklonjeno?

ali Zakaj bi vsakdo moral imeti DEVICO za prijateljico?