Ženske, rojene v tem znamenju, je NAJTEŽJE osvojiti

2. 12. 2023
Deli
Ženske, rojene v tem znamenju, je NAJTEŽJE osvojiti (foto: profimedia)
profimedia

So neodvisne, perfekcionistične in zahtevne … a vseeno niso neosvojljive!

Zapeljevanje je nežna in subtilna igra, v kateri je pogosto težko ločiti, kdo je tisti, ki zapeljuje in kdo je tisti, ki je "zapeljan".

Ženske, rojene v znamenju ovna, so običajno zelo inteligentne in sposobne posameznice, ki imajo močno karizmo ter z lahkoto vzbudijo zanimanje drugih.

Po drugi strani pa pa so lahko zelo previdne in zaprte, ko gre za ljubezen. Dostop do njihovega srca je otežen, saj okoli sebe pogosto gradijo zidove, da bi se zaščitile pred napačnimi pričakovanji, razočaranji in morebitnimi čustvenimi ranami.

Do tega najpogosteje pride zaradi slabih preteklih izkušenj, pa tudi njihove velike želje po samostojnosti.

Oven

Ženska, rojena v znamenju ovna, ima v razmerju rada zadnjo besedo in je precej trmaste narave, kar jo velikokrat ovira v odnosih. Močno drži svojih mnenj in stališč ter od njih ne odstopa.

Je ambiciozna, goreča in sposobna. Zna se znajti tudi v težkih situacijah, a si težko priznava napake, kar pogosto ni najbolje za njeno rast in razvoj.

Ko osvajate žensko v znamenju ovna, vam bo morda dala priložnost, a jo je zelo težko obdržati v svojem življenju.

Osnovno pravilo, ko želite odnos spremeniti v nekaj več, je to, da ne posegate v njeno svobodo in ne omejujete njene neodvisnosti. 

Če želite, da ostane z vami, je morate pokazati, da ji zaupate in jo podpirate na njeni poti - to bo opazila in znala ceniti. V zameno vam bo tudi ona dala svobodo in podporo ter, najpomembneje, svoje srce.

Vir: lepaisrecna.rs

Novo na Metroplay: Tatjana in Verena Rojc – Slovenci kulturo cenimo bolj kot Italijani | Podkast Slovenske filharmonije