Kakšen partner je BIK?

Biki veljajo za vztrajna, trdna in prizemljena znamenja. Preverite, kaj morate vedeti, če se spustite v razmerje z bikom.

Kakšen partner je BIK? (foto: profimedia) profimedia
2. 4. 2022

Stabilnost

Bik velja za izjemno prizemljeno znamenje. So zanesljivi in stabilni, zato iščejo tudi partnerja, s katerim se bodo lahko ustalili. Avanture za eno noč bike običajno ne zanimajo, razen morda v mladosti. Sicer pa se osredotočajo na dolgoročno razmerje in skupno grajenje.

Umetnost

Ljudje, rojeni v znamenju bika, so izjemno kreativni in imajo krasen občutek za lepoto. Obožujejo umetnost, glasbo, ples in kulinariko. Če želite očarati bika, ga peljite na zmenek v galerijo, na dober koncert ali na slastno večerjo. Za darilo pa mu podarite dišečo svečko ali lep kristal. 

Dom

Seveda se bik z veseljem odpravi na dober zmenek, a rad veliko časa preživi tudi doma. Veliko jim pomeni topel, varen in udoben dom, kjer se lahko popolnoma sprostijo.

Načrtovanje

Dejstvo pa je, da biki niso najbolj spontana znamenja; raje imajo začrtane načrte. Tudi, če jim pripravljate presenečenje, jim vsaj namignite, kaj se jim obeta, da se na to lahko vsaj približno pripravijo.

Poseben smisel za humor

Ljudje, rojeni v znamenju bika, obožujejo humor. Ta pa je zelo poseben: večkrat lahko delujejo celo otročji, a je to samo njihov način sproščanja in del njihovega šarma.

Tradicija

Če imate partnerja, ki je rojen v znamenju bika, pričakujte precej tradicionalno življenje. Veliko jim pomenita poroka in družina, pa tudi tradicija njihovih prednikov, ki si jo želijo na sodoben način vpeljati v svoje življenje.

Preberite tudi: BIKI: Trmasti, a zvesti partnerji, ki znajo uživati življenje