Kakšno darilo izbrati za posamezni zodiakalni znak?

Želite svoje najdražje presenetiti s prazničnim darilom, pa si tako kot vsako leto tudi tokrat razbijate glavo z vprašanjem, kaj bi jim kupili? Zakaj si ne bi pri tem pomagali z značilnostmi njihovih zodiakalnih znamenj in upoštevali katerega od spodnjih nasvetov.

Kakšno darilo izbrati za posamezni zodiakalni znak? (foto: pexels) pexels
23. 12. 2020

Če ste se odločili nekomu kupiti praznično darilo, najbrž veste tudi datum njegovega rojstva. In če poznate zodiakalno znamenje, obstaja zelo velika verjetnost, da bodo vaši obdarovanci nadvse zadovoljni z darilom, ki ga boste izbrali na podlagi naslednjih napotkov.

Oven

Ovni so edinstveni, zato jim podarite edinstveno darilo. Unikaten umetniški izdelek ali starina bo ravno pravšnja izbira. Ker se navadno ukvarjajo s športom, jim lahko kupite tudi kakšen uporaben športni pripomoček. 

Bik

Bik veliko da na kakovost, zato se po darilo zanj nikar ne odpravite v najbolj poceni trgovine. Vesel bo tudi kakšnega bolj domačnega darila, kot je nova posteljnina ali vzglavnik, ki mora biti seveda kakovosten.

Dvojčka

Raznovrstni dvojčki imajo radi presenečenja, zato niso preveč izbirčni in bodo veseli kateregakoli darila. Ker so zelo radovedni in hrepenijo po vedno novih znanjih, jim lahko vedno kupite kakšno dobro strokovno knjigo o temi, ki jih še posebej zanima, po drugi strani pa je praznični čas idealen čas za družabne igre. Bolj bo zapletena in intelektualna, bolj veseli bodo, da lahko vsem pokažejo, kako razgledani in pametni so.

Rak

Rak ljubi vse v zvezi z družino in preteklostjo. Če mu boste poklonili album ali okvir za fotografije, v katerem bo hranil svoje najljubše slike in obujal spomine na otroštvo, vam bo zagotovo zelo hvaležen. Tudi kakšna družinska enciklopedija, primerna za vse starosti, je dobro darilo zanj, če mu želite podariti nekaj zares posebnega, pa se odpravite v starinarnico in izberite starino.

Lev

Levi ljubijo kreativnost. Če boste levu podarili nekaj, kar ste naredili sami, bo ob tem še posebej ganjen, pa četudi ne gre za vrhunsko umetnino. Ker je ambiciozen in se rad zgleduje po uspešnih ljudeh, mu lahko kupite tudi kakšno avtobiografijo katerega izmed slavnih umetnikov, znanstvenikov, športnikov ali podjetnikov, iz katere se lahko tudi veliko nauči.

Devica

Device so običajno strastne zbirateljice, od znamk in značk do kovancev, obeskov za ključe in podobne šare. Če veste, da se devica nad nečim še posebno navdušuje, bo zbirateljski predmet kot nalašč zanjo. Ker veliko da na zdravje in naravo, ji lahko vedno podarite naravne kozmetične preparate in izdelke, ki jih bo z veseljem uporabljala, lahko pa ji podarite tudi vikend paket v katerem od slovenskih zdravilišč, kjer se bo lahko sprostila in razvajala do onemoglosti.

Tehtnica

Tehtnica ceni vse, kar je lepo in lično, če se bo z vašim darilom lahko še polepšala, pa bo toliko bolj zadovoljna. Lahko gre za novo zimsko kapo, ki bo popestrila njeno garderobo, ali za pulover v njeni najljubši barvi, navdušena pa bo tudi nad novo maskaro ali šminko, ki bo poudarila njeno lepoto. Rada ima darila, ki jih lahko izkoristi v paru, s partnerjem ali prijateljico. Vstopnici za gledališko predstavo bosta super!

Škorpijon

Ker gre za poglobljeno znamenje, imajo škorpijoni radi pozorna darila, pa čeprav so poceni. Dišeče palčke, na primer, bodo dale vedeti, da razumete škorpijonovo potrebo po osamitvi in sprostitvi. Podobno se bo odzval na kakšno meditativno glasbo, pod pogojem, da je všeč tudi vam in da jo dobro poznate. Če sta v intimnem odnosu, pa ne pozabite na kakšen seksi kos perila, ki bo hitro razburil njegovo domišljijo.

Strelec

Strelci so avanturisti, ki potujejo vsaj v domišljiji, zato predstavniku tega znamenja lahko kupite kakšen turističen vodnik za kraje, kamor veste, da si želi odpotovati. Ker rad širi svoja obzorja, mu bo prav prišla tudi nova filozofska knjiga ali roman, ki bo malce razburil njegovo intelektualno domišljijo. Če imate nekaj več pod palcem, pa bo izredno vesel, če ga boste presenetili s krajšim potovanjem ali zgolj z izletom za en dan.

Kozorog

Tak kot biki tudi kozorogi veliko dajo na kakovost. Tudi če nameravate kupiti zgolj ovratno ruto ali šal, naj bo ta iz kvalitetnih materialov. Veliko mu pomenijo tudi dragocenosti. 

Vodnar

Vodnarji so radi na tekočem z vsemi novostmi, zato lahko vodnarju, če iščete drago darilo, kupite katerega izmed najnovejših tehnoloških čudes. Če iščete kaj bolj poceni, pa bo zadovoljen tudi z novo 'srajčko' za svoj telefon ali z rokavicami, s katerimi ga bo lahko veselo uporabljal tudi zunaj v mrazu.

Ribi

Nežne in sanjave ribe bodo zelo vesele vsega, kar bodo lahko uporabile med svojimi meditativnimi uricami, od blazine za jogo pa do napihljive žoge za pilates in dišečih naravnih svečk. Zadovoljne bodo tudi s kakšnim zgodovinskim seksi romanom, ki bo razburil njihovo domišljijo in jih spodbudil k sanjarjenju, ali pa s kuponom za sproščujočo masažo, ki si jo bodo najbrž privoščile takoj po praznikih.

horoskop.si

Preberite še: