Kam na zmenek odpeljati DVOJČKE, TEHTNICE in VODNARJE

11. 2. 2024
Deli
Kam na zmenek odpeljati DVOJČKE, TEHTNICE in VODNARJE (foto: profimedia)
profimedia

Če vam je všeč eno izmed zračnih znamenj, preverite, kako ga/jo očarati na zmenku.

Zračna znamenja so znana po tem, da obvladajo komunikacijo in se zelo rada povezujejo z drugimi. Ko gre za ljubezenske odnose, cenijo spontanost, vznemirljivost in intelektualno povezavo. Ker ima vsako izmed znamenj kljub skupnim lastnostim tudi svoje individualne značilnosti, si poglejmo, kakšen je sanjski zmenek za vsakega izmed njih.

Dvojčka

Dvojčki cvetijo takrat, ko so obkroženi z veliko ljudmi, zato jih na zmenek odpeljite, kjer se dogaja. Lahko jih odpeljete na pijačo ali večerjo v bar, kjer se tisti večer odvija zabaven dogodek. Ker imajo zelo aktiven um, bodo na zmenku uživali v stimulativnih pogovorih in izmenjevanju informacij.

Zaradi njihovega aktivnega uma je lahko dobra ideja za zmenek tudi obisk starih knjigarn, starinskih trgovin ali lokalnih muzejev. Po naravi so zelo radovedni in radi spoznavajo nove stvari, zato bodo zgoraj naštete lokacije ugajale njihovim potrebam.

Tehtnica

Tehtnice so eno izmed najbolj družabnih astroloških znamenj, zato uživajo med ljudmi. Zaradi vladajoče Venere imajo rade lepo urejene in elegantne kavarne ali restavracije.

To zračno znamenje uživa v umetnosti in ustvarjanju, zato je lahko dobra ideja za zmenek tudi obisk umetniških galerij ali predstave. Ker so velikokrat neodločene, jim bo v olajšanje, če boste vi predlagali stvari, ki bi jih počeli.

Vodnar

Vodnarji so znani po tem, da radi pomagajo, zato bi bilo prostovoljno delo ena odličnih dejavnosti za prvi zmenek. Sprehajanje psov iz zavetišča, pomoč v kuhinji za brezdomce in podobna dobra dela bodo osmislila vaše druženje. Cenili bodo to, da se ukvarjate s podobnimi nameni kot oni.

Zaradi elementa zraka uživajo tudi v stvareh, ki stimulirajo njihov um. Skupaj lahko obiščete predstavitev knjige ali se udeležite pogovora o tehnologiji. Na prvih srečanjih ne pričakujte veliko romantike, saj je vodnarjem veliko pomembnejše najprej zgraditi prijateljstvo.

Vir: bustle.com

Preberite si še:

Novo na Metroplay: Žiga X Gombač: "Mene tek pomirja, daje mi dodatne zorne kote razmišljanja"