Kako bo energija Marsa v LEVU vplivala na vaše astrološko znamenje?

Stopili smo v obdobje Marsa v znamenju leva, ki se je pričelo 11. junija in traja do 29. julija, ko Mars preide v znamenje device. Obdobje strasti, prodornosti in želje po opaženosti. Prevladal bo pogum, dvomi odhajajo. Kako pa bo energija Marsa v levu vplivala na vaše astrološko znamenje?

Kako bo energija Marsa v LEVU vplivala na vaše astrološko znamenje? (foto: shutterstock) shutterstock
14. 6. 2021

OVEN

Če ste v razmerju, je to ugoden čas, da načrtujete vznemirljivo pustolovščino in se končno malce sproščeno zadihate brez delovnih obveznosti. Dovolili si boste več kot običajno, zato skušajte razumeti, da vas nekdo mogoče ne bo razumel. Prihaja divja želja po več dogajanja na intimnem področju.

BIK

Preveč dela in obremenitev vas lahko privede do frustracij in draženja, ki ga projicirate na druge. Pazljivo si organizirajte čas, da si boste lahko tudi spočili. Uprite se pesimizmu, ki bo v tem obdobju, takrat ko ne boste dobili tega kar želite občasno potrkal na vrata vaše zavesti.

DVOJČKA

Skušajte se v tem obdobju, ko boste še bolj iznajdljivi kot običajno ločiti od skrbi glede opravkov in nalog, ki jih niste zmožni dokončati. Osredotočite se na širšo sliko, naj vas podrobnosti ne posrkajo vase. Na področju čustev vas bodo privlačili duševno stabilni in karizmatični posamezniki, ki so spontani in zajemajo življenje s polno žlico.

RAK

Mars v levu vas bo stabiliziral na področju kariere in denarja.  Zdaj je čas za izdelavo denarnega načrta, ki vam bo zagotovil svobodo. Kritik, ki jih boste zaznavali nikar ne jemljite osebno. Ne pozabite, da vam tudi s kritiko želijo pomagati, ne škoditi. Lažje kot običajno boste zaupali sebi in svojim notranjim vzgibom.

LEV

Levi, to je vaš najboljši čas. V kolikor ste bili v ozadju, je sedaj čas da samozavestno prodrete, seveda dobro pripravljeni. V situacijah in odnosih boste spontani in radovedni, še posebej, ko gre za zadeve, v katere resnično verjamete. Naredite odločen korak nazaj in izberite pot, s katero boste poudarili svoje kreativne sposobnosti in delovali s srcem.

DEVICA

Device ne boste želele pozicije v ospredju, ampak se boste odločile biti pozoren opazovalec, ki se hkrati uči. Zaželeli si boste, da bi vas bližnji in prijatelji bolj spoštovali in spustili bolj blizu. Premostili boste preteklo distanco, kar vas bo notranje osvobodilo. Odnosi vam bodo zelo pomembni, z njimi lahko tudi osebnostno napredujete.

TEHTNICA

Tehtnice, v tem obdobju prihaja odgovor, kdo so vaši pravi prijatelji in kdo potencialni sovražniki. Imejte odprte oči in prisluhnite tistim, ki vam svetujejo, saj se boste le tako veliko lažje znašli tudi v kočljivih situacijah. Na področju ljubezni prihaja več spontanosti in klepetov, ki vas bodo prebudili in navdihnili z optimizmom.

ŠKORPIJON

Ljubosumje bo potrebno ugasniti in se mu izogniti, v nasprotnem primeru v tem obdobju sledi nekaj težkih razočaranj. Zagovarjali boste svoje šibkosti ter skušali razumeti zakaj vas spremljajo. Na področju kariere se vam obeta zanimiv prodoren čas, v katerem boste zelo vztrajni in dobro motivirani za napredek.

STRELEC

Stopite korak nazaj, umaknite se iz napetih situacij in zadihajte sproščeno energijo. Vse svoje nakopičene frustracije lahko sprostite z lahkotnostjo in nežnostjo. Priznajte si, da tudi vi niste popolni in se naučite sprejeti svoje pomanjkljivosti ter se z njimi soočiti na iznajdljiv način.

KOZOROG

Hrepeneli boste po napredku, tako poslovnem, kot tudi zasebnem. Vso svojo energijo skušajte usmeriti v to, da ne glede na vse ostanete stabilni. Ne dovolite, da vam kar koli ovira doseganje uspeha in mirno delovanje. Z Marsovo energijo se boste lahko samozavestno in pogumno premaknili naprej k doseganju svojih srčnih želja.

VODNAR

V obdobju Marsa v ognjenem znamenju se boste vodnarji morali prilagoditi in si dovoliti da vas usmerjajo. Preveč individualno obarvana pot vam prinaša težave in obremenitve.  Tkali boste zanimive ideje, vendar bo najbolj pomembno da jih delite s tistimi, ki jim zaupate. Prijateljski odnosi vas lahko če ne bodo skladni notranje vznemirijo.

RIBI

Ribice, to je čas, v katerem se boste znale posvetiti sebi in si dovoliti tudi stvari izven vaših začrtanih meja. Kljub pogumu, ki vas bo spremljal, se skušajte odtrgati od vsakodnevne rutine in obveznosti, ki vas spravljajo v slabo voljo. Za ljubezen bo dovolj časa, prihajajo bolj strastni prijemi, nežnost vam tokrat ne bo pisana na kožo.

Tekst: Horoskop.si

 Vas zanima še: