5 znamenj, katerim pogosto niha razpoloženje

Povsem normalno je, da se kdaj znajdete v obdobju, ko vaše razpoloženje niha iz ene skrajnosti v drugo. Iz močnega občutka evforije, ste lahko v naslednjem trenutku že nezadovoljni ali otožni. Nekatera znamenje nihanje razpoloženja spremlja bolj kot druga, zato so lahko večkrat označeni za nepredvidljive.

5 znamenj, katerim pogosto niha razpoloženje (foto: pexels) pexels
3. 11. 2021

DVOJČKA

Dvojčki imate nihanje razpoloženja zapisano že v svoji prvotni naravi. Delujete tako, kot se tisti trenutek počutite in z veseljem se vedno znova neobremenjeno zavihtite tja, kjer vam je všeč. Po drugi strani ste lahko v trenutku slabe volje, ko vas zmoti določena malenkost. Ko vas nekaj navduši ali razjezi, morate to takoj rešiti, zato so vaša sporočila besa ali povečanega entuziazma pogosta stalnica. Vendar ste naslednji trenutek že nekje drugje, zato se s posledicami svojih nihajočih stanj preveč ne ukvarjate.

RAK

Raki ste zelo občutljivi na vse dražljaje. Tako na svoje, kot tudi na zunanje. Pogosto se znajdete v situaciji, ko ste zelo zadovoljni, potem vas v trenutku nekaj zmoti in ena sama malenkost vam lahko v trenutku pokvari dan ter vas pahne v slabo voljo. Močno nihate predvsem na čustvenem področju. Večkrat se popolnoma brez razloga iz najbolj nežne ter tople osebe prelevite v zoprno in zagrenjeno osebo, ki jo zmoti vse. Pri ženskah rakicah je nihanje običajno povezano tudi s hormoni, ter seveda z Luno, ki na vas vpliva bolj intenzivno, kot na ostala znamenja.

ŠKORPIJON

Ekstremne reakcije so za škorpijone nekaj vsakdanjega, saj vendar morate biti opaženi. Ko vam je zaradi določene zadeve žal, se boste v enem trenutku obžalovanja iskreno opravičili, v naslednjem trenutku boste brez da bi vas kdo izzval zopet v svoji sarkastično naravnani formi. Nihate tudi takrat, ko vaša strast narašča in nato pada. Večkrat sprejmete na hitro večjo in pomembno odločitev, nato pa si zadnji trenutek premislite. Najbolj očitne so vaše reakcije, če ves nekdo užali in prizadene, takrat se v trenutku znajdete tik pred eksplozijo.

STRELEC

Čeprav ste strelci znani kot večni optimisti, v življenju pogosto nihate s svojim razpoloženjem. Polni želje po dogodivščinah si nenehno nizate načrte, ki jih v svoje odličnem počutju seveda sugerirate tudi prijateljem. V naslednjem trenutku, ko se ne počutite več tako zelo navdušeno, lahko odreagirate negativno in nezainteresirani in pustite sogovornika v velikem dvomu. Sposobni ste brez razloga odpovedati srečanje, čeprav čez nekaj časa to odpoved običajno obžalujete.

RIBI

Ribice dobro poznate nihanje razpoloženja, saj ste bogato obdarjene z vsemi odtenki čustev. Tudi če ste v odličnih energijah in zaznate slab signal, se lahko v trenutku vaše razpoloženje obrne iz plusa v minus. Nihate tudi na področju čustev, kjer ste v enem trenutku odprte in voljne, v naslednjem pa hladne in nedostopne. Ko se soočate z bolečino in pritiski običajno menjavate razpoloženje, saj se želite notranje motivirati, vendar vam vedno ne uspe. V svojih močnih nihanjih večkrat izrečete stvari, ki jih kasneje običajno obžalujete.

Tekst: Horoskop.si

 Vas zanima še: