Ta znamenja se najhitreje povežejo s seboj

Da bi vzpostavili ponovno povezavo s seboj, je potrebno najprej utišati um. 

Ta znamenja se najhitreje povežejo s seboj (foto: pexels) pexels
27. 1. 2021

Razmišljanje, analiziranje, kritiziranje so le odraz nepretočne energije. Za kakovostno in izpopolnjujoče življenje mora energija teči spontano. Ponovno povezavo s seboj ustvarimo tako, da se umirimo, da zavestno sproščamo svoje telo, da se otresemo vse napetosti. Katera astrološka znamenja pa se najlažje povežejo s sabo?

RAK

Rak se zelo dobro zaveda, da je telo njegov zvesti prijatelj. Zna mu prisluhniti in telo mu samo pove, kaj v danem trenutku potrebuje. S tem, ko se rak povezuje s sabo in svojim telesom, se lahko izogne številnim nepotrebnim boleznim. Povezan je tudi s spuščanjem ovir in odstiranjem tančic. On zmore podreti ovire, odstreti tančico in se prikazati izza maske, tako se povezuje s svojo pravo naravo in ustvarja prostor za povezovanje z drugimi in z vsem, kar ga obdaja. Težka čustva in bolečine rak premaguje s tem, da se poveže s svojo notranjostjo. Ko hodi v naravi, se povezuje z drevesi, ter ostalimi rastlinami, to ga povezuje z lastno vibracijo in z vibracijo zemlje. Rak je vir v svojem lastnem življenju, zato se povezuje s sabo in drugimi lahkotno in radostno.

TEHTNICA

Tehtnica zna brati svoje misli in notranje impulze ter se z njimi globoko povezati. Za večino ljudi je prva stvar, ki jo zjutraj naredijo, da pogledajo na telefon, preberejo sporočila, odprejo razna omrežja, tehtnica pa je tista, ki se lahko zjutraj najprej v mislih poveže s sabo, šele nato nadaljuje s svojimi opravili. Informacije zunanjega sveta, je ne zanimajo, saj z njimi živi tuja življenja in pozabi nase. Namesto da bi le prebirala literaturo o osebni rasti, gre tehtnica raje na sprehod, da zbistri svoje misli ali pa svoje občutke skrbno deli s svojim dnevnikom. To, da se zna povezati s sabo, ji omogoča, da dan začne s pozitivnim pogledom in z občutkom lastne resnice. Tehtnica si zna namensko vzeti čas, da počene stvari, ki so ji resnično všeč. S tem preprostim načinom zna vnesti še več radosti v svoj vsakdan.

ŠKORPIJON

Škorpijon je tisto znamenje, ki ga svet duhovnosti zelo privlači in zanima. Pozna večino tehnik in se zna intenzivno povezati s sabo in svojo bogato notranjostjo. Večkrat si kljub napornemu urniku vzame čas, da stopi stran od tega, kar počne in zadiha. Zna biti preprosto prisoten z mislimi, čustvi in občutki, ki se mu v tistem trenutku porajajo. S sabo se škorpijon povezuje tudi, ko občuduje lepoto narave in uživa v trenutku tukaj in zdaj. Zaveda se, da je življenje samo po sebi čudež. Ko opravi vse, kar je načrtoval, se zna ustaviti in se poglobiti vase. Z mislimi je vedno pri tisti stvari, ki jo trenutno opravlja, ne dovoli si, da bi ga obremenile težave drugih, tudi njihove težave zna rešiti s tem, da se poglobi vanje in v notranjosti poišče najbolj ugodno rešitev.

RIBA

Riba je mojster v tem, da se poveže s sabo in prej kot ostali zazna, kateri so tisti notranji vzorci, ki ji povzročajo stres. Ona je prepričana, da ne glede na to, kakšne okoliščine so zunaj, je ona tista, ki izbira, kakšno bo njeno počutje in kaj bo doživljala v notranjosti. Zavzeto lahko dela na sebi in odkriva lastno dušo zavesti in podzavesti. Za ribico je to proces, ki se nikoli ne ustavi. Kadar doživlja stres, ga zna do neke mere ozavestiti sama, z načinom, da stvari resnično predela in poišče najbolj ugodno rešitev zase. Tudi meditacija je lahko njen odličen način, kako se rešiti pred pestro turbulenco današnjega časa. 

Vir:

Horoskop.si

Poglejte si še: