Tedenski horoskop od 8. do 14. 2. 2021

Preberite, kaj so vam zvezde namenile v tem tednu.

Tedenski horoskop od 8. do 14. 2. 2021 (foto: pexels) pexels
8. 2. 2021

OVEN

Ni razlogov, da bi se preveč zapirali vase in držali le tistega, kar vam je znano, saj vas bo konjunkcija med Soncem in Merkurjem v ponedeljek popeljala tudi v neznane kotičke. Nekoliko bolj budno nadzirajte svojo finančno situacijo in izognili se boste večjim težavam ter zapletom, ki so na vidiku. V povezavi s tem vas čaka tudi večja pomembna odločitev. Vaše miselne predstave bodo močne in jasne, ne pozabite pa, da se drugi vpleteni vedno lahko odzovejo do neke mere nepričakovano. Nekoga od domačih ne smete jemati preveč resno, saj vam prinaša dobro voljo. 

BIK

V prvih dneh tedna se boste lažje kot običajno poglobili vase. Energija, ki jo prinaša v sredo in četrtek luna v vodnarju, vam ne bo najbolj dišala, saj se boste lenobi, ki se bo naselila v vas težko uprli. Če načrtujete branje zahtevne literature, bo zanj najbolj primeren čas v petek, ko vas bo vodil prijeten vpliv lune v ribah. Določena nepričakovana izkušnja vas lahko zavihti na vrh, kar pa bo imelo le kratkoročen učinek. Posvetite se raje dolgoročnim ciljem in rezultatom. Kljub manjšim nesoglasjem bosta z ljubljeno osebo v nedeljo našla skupen jezik. 

DVOJČKA

V ponedeljek in torek, ko bo luna v kozorogu prihaja neomejeno potrpljenje, tokrat ne boste pa pripravljeni popustiti niti za milimeter. Na koncu bo obveljala vaša beseda, vendar ni nujno, da boste popolnoma zadovoljni s situacijo. V sredini tedna se boste borili za boljše počutje, ki vam ga v četrtek prinaša Mlaj. Veliko bo tudi razglabljanja o nepomembnih zadevah. Energije planetov vam bodo bolj pisane na kožo v soboto,  še posebej na čustvenem področju, kjer se boste znali sprostiti in povedati tisto, kar vam leži na duši. Iztrgajte se iz monotonosti in poskusite nekaj drznega.

RAK

V torek, ko prihaja konjunkcija med Luno in Plutonom se boste veliko ukvarjali s svojimi cilji in analizirali vse kar se bo dogajalo v vaši bližini. Korak za korakom se boste približali samozavesti in dobri komunikaciji. V ospredju bodo proti koncu tedna finance. Če ne boste pazili na denar, se vam lahko zgodi, da se boste morali zadolžiti. Na trenutke boste tudi neprevidni, zato tako doma kot med sodelavci pazite, da ne bi razkrili česa pomembnega. Še vedno razmišljate o določenem napredku, čeprav se stvari ne morejo premakniti tako hitro, kot si želite. 

LEV

Luna v kozorogu vas bo v ponedeljek in torek spodbujala k akciji. Sreča vas čaka na več področjih. Ko boste opravili z nujnimi opravki, se boste z veseljem podali v kakšno športno dejavnost ali gibanje na prostem, ki vam tokrat prinaša zadovoljstvo in vsekakor lepšo podobo v ogledalu. V zadnjih dneh tedna vas bo vpliv lune v ribah usmeril v intenzivno načrtovanje bolj zdravega načina prehranjevanja, kar bo dvignilo tudi nivo vaše energije. Skoraj vse se bo odvijalo po vaših načrtih.

DEVICA

Kljub čustveni nestabilnosti boste v sredo, ko nastopi luna v vodnarju zbrali potrebno energijo za nadaljevanje, vendar odziv nasprotne strani kljub temu ne bo spodbuden. Postali boste nekoliko napadalni. Svoje ljubezenske težave boste poskušali rešiti tako, da se boste za nekaj časa poglobili v svet svojega doživljanja. Veliko bo razlogov za spremembo, vsekakor pa premislite, kako dalje. Ostanite v soboto na trdnih tleh in počakajte. Tokrat bo v domačem okolju več posluha za vaše skrite želje. 

TEHTNICA

V ponedeljek ne boste imeli dovolj energije za intenzivne podvige, zato si omislite kaj lažjega, da se vam ne bo zgodilo, da obtičite. Več volje in motivacije boste deležni v četrtek, ko nastopi Mlaj. Z njegovo svežo energijo se boste usmerili v različne dejavnosti, ki bodo od vas zahtevale fizično pripravljenost in dobro motivacijo. Voljo in napredek boste nesebično prenesli tudi na bližnje. Veselje in optimizem v nedeljo, ko boste polni energije izkoristite za gibanje na prostem. 

ŠKORPIJON

V ponedeljek in torek, ko boste z luno v kozorogu poslovno naravnani lahko dosežete kar dva cilja hkrati. Zagotovo pa potrebujete dodaten čas, da se v miru posvetite delu. Morda se bo vse skupaj končalo z dodatnimi delovnimi urami, vendar vas to niti ne bo motilo. Če hrepenite po več stimulacije, zagrabite priložnost, ki bo na prvi pogled nenavadna z obema rokama. Zanimalo vas bo vse, kar ima pridih nenavadnosti in drugačnosti. Tudi na področju ljubezni se boste težko zadovoljili samo z običajnimi koraki. 

STRELEC

Če se boste začeli v sredo, ko luna prehaja v znamenje vodnarja pogumno usmerjati proti spremembam, boste zaznali neverjetno moč. Najboljše se boste počutili v četrtek, ko boste zaradi energije Mlaja konkurenca za zlobne jezike. Verjetno se boste soočili z možnostmi, ki jih imate za napredek. Čustveno inspiracijo boste v soboto in nedeljo zaznavali iz vseh strani in delovali boste srečno in zadovoljno, še zlasti v družbi ljubljene osebe, ki vam dviguje energijo na vsakem koraku. Novi izzivi v vas prebujajo entuziazem. 

KOZOROG

Na prvi pogled boste sicer v začetku tedna zadovoljni, a v resnici vas bodo v podzavesti zadeve močno obremenjevale. V četrtek prihaja vaš čas. Poskrbeli boste da bodo vse zadeve na svojem mestu in končno se boste dobro počutili v svoji koži. Združujete prijetno s koristnim, tudi v domačem okolju, kjer ste sicer že nekoliko naveličani. Proti koncu tedna ne boste dovolj iznajdljivi v situacijah, ki so za vas uganka, vendar se kljub temu potrudite, saj so na vidiku manjši preobrati. 

VODNAR

V začetku tedna boste zaradi vpliva lune v znamenju kozoroga bolj ležerni in nekako nezainteresirani za ljubezenske podvige. Čeprav si boste globoko v sebi želeli gibanja na prostem, vas bodo ohromile čustvene situacije. Ne boste še pravilno usmerjeni v korake na zasebnem področju. Veliko lažje se boste v soboto, ko se bo luna sprehajala po znamenju rib soočali sami s sabo, ter s svojimi strahovi, ki jih boste z lahkoto premagali. Dišala vam bo dobra hrana, zato bo čez vikend miza zagotovo polna.

RIBI

Čeprav vas bodo označevali, da delujete zaskrbljeno, si zapomnite, da ima vsak problem tudi rešitev. Prenehajte se naslanjati na ljubezensko neuresničene stvari ali napačna dejanja iz preteklosti. Pomembno je, da si priznate poučno izkušnjo iz preteklosti in jo pretopite v ustrezno rešitev. Ljubezen bo predstavljala moč, a le, če boste dovolj iskreni in če boste verjeli v svoje občutke.  V skladu s svojim čustvenim statusom, odgovorite na priložnost, ki se vam bo ponudila, saj vam prinaša veliko lepega.

Pripravil: Horoskop.si

Poglejte si še: