Žensk, rojenih v teh znamenjih, se moški najbolj BOJIJO

To so ženske, pri katerih moški pogosto ne vedo, kako z njimi shajati.

Žensk, rojenih v teh znamenjih, se moški najbolj BOJIJO (foto: profimedia) profimedia
29. 5. 2022

Njihova samozavest, pogum in inteligenca moškim nažene strah v kosti.

Ženske v teh astroloških znamenjih so močne in drzne, zaradi česar v življenju uživajo v marsikateri prednosti: v službi se dobro razumejo in lepo napredujejo, svoje mnenje pametno predstavijo in točno vedo, kaj želijo. Takšne ženske moške ničkolikokrat prestrašijo, celo v ljubezni.

Ženske, rojene v teh  astroloških znamenjih, točno vedo, kaj želijo in kako to dobiti:

OVEN

Ženske, rojene v znamenju ovna, imajo zelo močno ognjeno voljo in svojih besed ne izbirajo. Ko jih moški vpraša, ali je nekaj narobe, dobi brutalno iskren odgovor.

Nič čudnega, da ovnice nikoli ne dovolijo drugim, da bi jim ukazovali. One so zmeraj rade tiste, ki se nahajajo na vodilnem položaju ter veljajo za upornice.

DVOJČKA

Smrtna tišina v družbi ženske, ki je rojena v znamenju dvojčkov? Ne obstaja. Je nemogoča. Dvojčice zelo rade razpravljajo, še posebej, če je razprava glasna.

A vendar tisto, kar jim prinaša v službi dodatne točke, navadno moške prestraši in jih odvrne. Škoda, saj bi se lahko iz te obilice besed, ki pridejo iz ust dvojčic, marsikaj tudi naučili.

ŠKORPIJON

Škorpijonke prestrašijo moške s svojimi globinami in intenzivnimi čustvi, s katerimi so se sposobni spopasti le najbolj pogumni moški. Prav tako pa mačistični moški pri ženskah, rojenih v znamenju škorpijona, nimajo nobene možnosti. Takšne ženske lahko namreč z enim zamahom ukrotijo – še bolje, izbrišejo – ves moški ponos in ego.

Prav tako imajo za vsako stvar pripravljene močne in neizpodbitne argumente. One so prave zmajevske kraljice!

Preberite si še: ŠKORPIJON -  sploh razumemo to znamenje?

Vir: cosmopolitan.si

ali pa 3 odlični ljubimci glede na horoskop