11.11. in DUŠE DVOJČICE

11.11. in DUŠE DVOJČICE (foto: profimedia)
profimedia

11.11. ne obeležuje le martinovega, marveč tudi duše dvojčice, katerih porast je bila na planetu zamišljena prav za ta čas.

Zakaj je 11.11. tako poseben datum in kakšno povezavo ima z dušami dvojčicami? 

Enajstica predstavlja dva odtenka ene celote, ki sta skupaj popolna kakor luna z obema krajcema. Če se najdeta dva, se lahko najdeta tudi še dva in še dva in še dva, dokler ne bo z združenimi dušami dvojčicami prepletena cela Zemlja.

Prav duše dvojčice so tisto, kar frekvenco planeta dviguje na višjo raven.

Si predstavljaš, da bi vsak imel ob sebi nekoga, ki bi imel vse tisto, česar on sam nima? Bi bili na svetu po tistem sploh lahko še prisotni strah, zavist, hudobija, privoščljivost, preračunljivost?

Divji bi bili uravnovešeni z nežno platjo, načrtovalce bi oplemenitila moč intuicije, nagnjeni k zaskrbljenosti bi se uglasili s sproščenostjo, globoko čustveni s trdnostjo, preudarne bi harmoniziralo brezmejno zaupanje v pravičnost vesoljne energije, željni gneče bi radost našli tudi v samoti ... in še bi lahko naštevali.

Če izpostaviš lastnosti, ki te osebno najbolj označujejo in vsaki dodaš njeno nasprotje - vendar ne v negativnem smislu - imaš oris drugega odtenka tvoje lastne duše. Le-ta je na nek način tako drugačen od tebe, po drugi strani pa se popolnoma ujemata, kakor da bi predstavljala vsak svojo plat enega in istega kovanca. To se zelo očitno pokaže pri vajinih zanimanjih: pritegnejo vaju enake stvari, vendar vsakega iz drugega vidika.

In kako priti do tega?

Ko sva s S.Irene snemali enajsto epizodo podcasta Lunini Cvetni Lističi, ki sva jo posvetili prav dušam dvojčicam, se je kot vodnica skozi pot do lastne celote javila šoja.

Šoja nam z modrim, črnim, rjavim in belim perjem prikazuje nebo, zemljo, zrak in ogenj oz. um, telo, duha in srce. To pomeni, da v zunanjem svetu ni stvari ali situacije, ki ne bi refleksirala nečesa v tebi.

Vse, kar te zmoti, te zmoti zato, da bi ti pokazalo, kaj v tebi je nerešeno. Ko to pozdraviš, tudi v zunanjem svetu ni več odseva.

Sledi mu naslednji in naslednjemu spet naslednji odsvit, dokler se korak za korakom ne zacelijo vsi ranjeni delčki in postaneš celota, ki ima eno samo logično posledico: srečanje z dušo dvojčico. Ker gre za eno in isto zavest, rast enega sinhrono spodbudi rast drugega, čeprav sta fizično ločena.

Če naprimer čutiš, da ne dobiš dovolj pozornosti, pa naj bo od ljubljene osebe ali nasplošno od ljudi, to pomeni, da ti je pokazano, da pozornosti ne posvečaš samemu sebi ali pa nekemu delčku tebe, ki že vse življenje čaka, da se mu boš odzval-a.

Tvoji koraki proti sebi se odslikujejo kot njegovi/njeni koraki proti tebi.
Če je v tebi prepričanje, da nimaš pravice slediti svojim zanimanjem, privlačiš okoliščine in ljudi, ki ti z očitki to dokazujejo ob vsaki priložnosti, dokler se ne postaviš na prvo mesto. Ko si uresničuješ sanje, se on-a v sebi osvobaja tistega, kar mu/ji ne služi.

Če te zabolijo neke izrečene besede, se vprašaj, kdaj sam-a sebi v mislih govoriš točno to. Ko se v občutke tako vživiš, da si sposoben-a tukaj in zdaj dati ljubezen otroku, ki je v tebi, zdraviš rane vaju obeh in naslednje žaljive besede odplavajo mimo kakor piš vetra.

Kakšen čudež in kakšna moč brezpogojne ljubezni je to.

Ko ugledaš povezavo, si okolici hvaležen/a iz dna srca, saj ti je naredila uslugo, da Ti je pokazala, kje se nahajaš in kaj natanko moraš pri sebi spraviti v red.
Nikoli ni kriva okolica. Vedno nam samo kaže, kje smo.

11.11. pozorno spremljaj svoje občutke in ustavi se vsakič, ko te kaj zaboli. Najprej se vprašaj, kaj je tisto, kar je sprožilo bolečino, obrni od zunaj navznoter - in zaceli. Ja, takšno moč imaš in teh besed ne bereš brez razloga. Nisi prišel/a do zadnjega odstavka, če ne bi imel-a nič s tem.

Stvarstvo Te Živi.

Silva - Srebrna Puščica

Novo na Metroplay: Nik Škrlec iskreno o svoji najljubši tehniki pomnjenja