Astro napoved za ta vikend

Nekaj besed o današnjemu dnevu. 

Astro napoved za ta vikend (foto: pexels) pexels
22. 5. 2021

Če ste v zadnjih dneh imeli občutek obteženosti, zaspanosti, tečnobe ali "skakanja v zrak", ste na svoji koži in v svojem telesu lahko začutili nemir Neptuna in zaustavljanje Saturna.

Obtičalo je nekaj, kar si ne znate razložiti. Um (Merkur) je naletel na kopico informacij, takrat je pravilo, da se  ustavite, kot da delujete.

V tem obdobju se bodo vrstile "čudne" informacije. Čisto vsemu res ni potrebno nasedati! Že tako je preveč informacij in marsikomu je prenaporno slediti vsem dogodkom. Takrat je najbolje, da se samo obrnete in začnete slediti sebi in svojim notranjim občutkom, ki vas pravočasno ustavijo, ko je čas za to in tudi pravočasno premaknejo, ko je potreba po tem. Takšno učenje je učenje letošnjega Saturna.

Merkur pa nas letos želi prestaviti na malce drugačen način razmišljanja. Namesto prepričanja, da se nič ne izpeljuje, zamenjajte prepričanje v to, da se vse odvija pravočasno.

Luna se je ponoči zazibala v tehtnico in vikend je lahko rahlo zibajoč (tudi tla). A sedaj imamo eno tako prijetno energijo dneva, bolj sproščeno.

Ta vikend je dober za predrugačiti miselnost in prepričanja ter kakšno zadevo pogledati iz drugega zornega kota.

Tam okoli poldneva je lahko komu malce bolj tečna energija. Če je to del spuščanja stvari, ki morajo ven, potem nekam v naravo (tudi z dežnikom), ker je to morda samo tvoj dogodek in ni potrebe "vpletati" še vse ostale člane gospodinjstva ali soseske.

Vsem skupaj želim točne informacije, ker netočnih in nepreverjenih je te dni lahko zelo veliko. Je pa res, da pravočasno pridejo tudi prave. Povabite si jih v svoje življenje, so boljše za vaš mir. Razen, če potrebujete nemir. To pa je izbira vsakega posameznika.

Prijazen in prijeten vikend vsem skupaj želim od srca, 

Sonja Šmit

Poglejte si še: