Jupiter v RIBI: Čarobni prah se na nas usuje takrat, ko smo odprti in iskreni

V četrtek, 13. maja, se Jupiter prestavi v znamenje ribi. Kaj nam to prinaša? 

Jupiter v RIBI: Čarobni prah se na nas usuje takrat, ko smo odprti in iskreni (foto: pixabay) pixabay
13. 5. 2021

Jupiter je sicer doma v strelcu, delno pa tudi v ribah, tako da se tukaj zelo dobro počuti. Tukaj bo kraljeval naslednja dva meseca. 

Jupiter je znan po tem, da širi zadeve, razširja, povečuje in razmnožuje.

Kar misliš, to poveča.

Zelo pomembno je soočanje s seboj in s svojimi najglobjimi čustvi. Kaj te veseli, kaj te jezi, kaj ti paše in kaj ti ne paše, kdo te obkroža in kakšno energijo oddajaš ter kakšno energijo "lepiš" nase? 

Čarobnost pride takrat, ko smo odprti, iskreni, odločni, velikodušni ter v srcu hvaležni. Zakaj? Zato, ker takrat ne posegamo v tisto, kar imajo drugi, se ne primerjamo, se ne sprenevedamo in ničesar ne dokazujemo, ampak smo samo to, kar smo v resnici in takrat se na nas usuje "čarobni prah", svetlobni žarek in takrat je vse mogoče.

Veliko vas je že v zadnjem obdobju občutilo kako lažje in hitreje delujejo manifestacije. To vam govori, kako bolj se je odprlo vaše srce in zamenjalo strahove z zaupanjem in vero v dobre izhode namer, ki smo si jih zadali.

Ne želje, ampak NAMERE. Ko si daš jasno namero, živiš naprej in namera se sama začne manifestirati. Ko si upet v želje, si v krču, ker namesto z zaupanjem, rineš naprej z neučakanostjo in s strahovi. S tem si prihod željenega odmikaš, namesto da spustiš in se samo pomakne k tebi. Pride, kar ti je namenjeno. To je potrebno sprejeti, ker so ti planeti, Stvarstvo, Univerzum poslali nekaj z namenom. Takrat ne ropotaj, ampak raje ozavesti namen darila. Mogoče je to skromnost, mogoče strah za finance, mogoče je nehvaležnost, mogoče je samo nekaj, kar te popelje v raziskovanje sebe. 

Tako deluje Jupiter, še posebej, če je v ribicah.

Na osebni ravni opazujte, kaj novega ali drugačnega se pripelje v vaše življenje, koliko ste odprti in koliko dejansko sprejemate. Si sploh dovolite sprejeti darilo, drugačnost, ljubezen, povabilo, nekaj, kar je dobrega? To je vodilo za marsikatero zadevo, ki se vam bo ponudila kot priložnost v naslednjem letu.

Sonja Šmit

ali pa Napoved za MAJ (prihaja krvavi mrk) + POMEMBNI DATUMI