Astrologinja: Do četrtka bo malce "tečna" energija

17. 5. 2021
Deli
Astrologinja: Do četrtka bo malce "tečna" energija (foto: shutterstock)
shutterstock

Kaj o tem tednu pravi astrologinja Sonja Šmit? 

Ponedeljek se je pričel z luno v Raku, ob 15h pa se prestavi v Leva. 
Do takrat bomo bolj občutljivi, lahko nas nekaj v nemir spravlja. Mogoče je to samo dež. Kaj narediti? Nov plan. Do 11h je še dobra energija za kaj postoriti, a vmes, tam do 15h popoldne pa marsikoga potegne v počitek. 

Že v začetku leta sem nekajkrat pisala, da letošnje leto ni za načrtovanje in planiranje v naprej, še posebej zaradi vpliva Urana in Saturna. Zase največ koristi narediš, če se odločaš v trenutku, spontano, tako, kot začutiš. 

V četrtek se Sonce prestavi iz Bika v Dvojčka, zato je do četrtka mičken "tečna" energija, ki ni nujno, da jo čisto vsi občutimo. Večina pa, sploh danes, ker je Sonce na stopinji ene najbolj "čudnih" zvezdic. Marsikomu prebuja "čudne" misli oz. pomisleke. Te misli je dobro prečistiti in predrugačiti.

V popoldnanskem delu danes pa se energija spremeni, mogoče se celo vreme vsaj malo razvedri in te požene v neko dobro voljo, v nek opravek, ki si si ga namenil za danes.

Toplo vam priporočam, da v tem tednu opravite vse možne preglede avtomobilov, tehnike strojev, aparatov, saj bo konec meseca šel Merkur v retrogradno gibanje. Konec tega tedna (23. maja) se retrogradno obrne Saturn, tako da se retrogradni žur lahko prične. 

Vsa retrogradna gibanja imajo vpliv že kakšen dan prej. Opazuj, kaj se ti že v tem tednu dogaja, mogoče se ti že sedaj pričnejo dogodki ali osebe prikazovati, ki imajo nekakšno povezavo s tvojo preteklostjo, ni nujno z daljno, mogoč nekaj iz lanskega leta. Vse z namenom. Ali da nekaj zaključiš, da nekaj predrugačiš ali pa da nekaj popolnoma novega začneš v poletnih mesecih, vmes pa nastaviš trdne temelje preko dogovorov, preko zbiranja informacij...

V tem obdobju (nekje do 1. julija) so bolj na udaru službe, ki so za določen čas, bolj kot nekaj prehodnega, kot pa obstoječega. Za vse tiste, ki bi radi menjali službo - lahko ravno v tem obdobju ozavestite kaj točno bi početli in kaj točno vam predstavlja vašo radost.

Naredimo si dober in zanimiv dan.

Sonja Šmit

Poglejte si še:

Novo na Metroplay: "Kar naenkrat se liki začnejo obnašati po svoje" | Tadej Golob o pisanju kriminalk