Čas pred polno luno in mrkom: Bolj kot bomo neprilagodljivi, bolj nam bo težko

Še nekaj besed o trenutni energiji. 

Čas pred polno luno in mrkom: Bolj kot bomo neprilagodljivi, bolj nam bo težko (foto: pixabay) pixabay
27. 11. 2020

Verjetno že veste, da je pred nami polna luna v dvojčkih oz. lunin mrk. 

Kot je povedala astrologinja pred dnevi, bomo z vsakim dnem pred ponedeljkom, 30. novembra, bolj čutili lunin vpliv. Vse bolj bomo lahko občutljivi, razdražljivi ali pa čustveni. 

Vpliv pa bo imel tudi Merkur, zato bo ta luna lahko prinesla povečano anksioznost in občutke nesigurnosti. 

Po letošnjem letu, ki ji bil tako prepojen z intenzivnimi energijami, smo se verjetno že naučili, da je najboljši način za soočanje z vsem, kar se dogaja - fleksibilnost oz. prilagodljivost. 

Bolj kot bomo neprilagodljivi in togi, bolj kot se bomo upirali trenutnim energijam, bolj bomo trpeli in se mučili. Prav tako je izjemnega pomena, da prekinjamo s starimi vzorci in usmerjamo pogled v nove možnosti. 

Tokratna luna nas bo potisnila v cikle iz preteklosti. Pomembno je, da izpeljemo spremembe in se izrazimo ter komuniciramo. 

Kakor delujem sedaj, določa, ali bomo še naprej ponavljali pretekle napake ali pa se bomo premaknili v boljšo prihodnost. 

Če ne gledamo naprej, bomo zavedno ostali v preteklosti. Preteklost je potrebno sprejeti in se iz nje nekaj naučiti. 

Tokratna luna nas bo podučila, da se čim prej osvobodimo iz svojih okov. To je edini način, če si želimo svetlejše prihodnosti. Le takrat, ko energija teče svobodno, lahko dosežemo višja stanja zavesti in sreče. 

Uporabite trenutno energijo zato, da okrepite svojo moč in upanje - in ne, da okrepite strahove in tesnobo. 

Naj vas zunanji dogodki ne izčrpajo. Okrepite svojo duhovno energijo. Da vam bo čez zimo toplo tudi pri srcu in na duhovnih ravneh. 

Morda se v teh dneh pojavijo povsem nova čusta - naj svobodno tečejo. Izražajte čustva, naj tečejo kot reka, tudi če jih trenutno povsem ne razumete. 

30. november nam prinaša številne duhovne blagoslove. Če bomo znali sprejeti stvari, ki prihajajo, nas čakajo čudovite stvari. 

In lahko nas je kdaj tudi strah, vendar naj se strahu vedno dotika tudi ljubezen, ki ga preobraža...

Povzeto po: consciousreminder.com

Poglejte si še: Lunin mrk prinaša največ drame tem 4 znamenjem

ali pa Prihaja LUNIN MRK, ki deluje kot izredno močna polna luna