Danes imamo čarobni portal 7.7.

Astrološka napoved za sredo, 7. 7. 2021. 

Danes imamo čarobni portal 7.7. (foto: pixabay) pixabay
7. 7. 2021

Luna se nahaja v znamenju dvojčka in dodaja bolj zabaven tempo. Daje občutek, da je pomembno samo to, da greš, ni pomembno kam, samo, da je premik!

Hkrati pa že močno čutimo vpliv mlaja, ki prihaja. Eni so zaspani, utrujeni, ne vleče jih nikamor in bi bili radi samo doma. Druge lahko črviči v trebuhu, saj je rakov mlaj tudi simbolika za trebuh in vse povezano z njim. Morda si kaj "slabega" pojedel ali pa ne moreš nečesa predelati. 

Več o prihajajočem mlaju si preberite TUKAJ. 

Danes ima svoj nastop Venera, ki se zelo "čudno" gleda s Saturnom, jutri pa še z Uranom. Zanimiva dva dneva še posebej za tiste, ki ste pred nekim zaključkom. 

Danes imamo še čarobni portal 7/7. To je portal izjemnih energij, ki odpirajo nova vrata zavedanja, talentov in potencialov.

Danes imamo dve magični številki 7. Simbolično 7 prinaša srečo in krepi našo izpopolnjenost. Najdimo danes svojo magično energijo! (vir:lovesensa)

Naredite si danes nek prijeten ritual, dajte si neko namero. Prav tako to naredite v soboto, ko imamo skozi dan aktivacijo mlaja - novi začetki.

Danes ni dobro stopati v kakršnekoli konflikte. Vpliva namreč močna Venera v levu, ki želi pravičnost, in močan Saturn, ki bi še malo po starem in trdem načinu.

Uživaj (Venera) življenje dragi človek, tako najboljše dokažeš, da te nihče ne more spraviti na kolena (Saturn).

Poglej z druge strani, vstopi skozi nova vrata, skozi nov portal in namesto da te je strah oz. namesto da govoriš, česa si ne želiš, NAREDI, kar si želiš.

Prijeten dan želim vsem skupaj in naj se dogaja v najvišje dobro vseh.

Sonja Šmit

Poglejte si še: