Horoskop spolnega življenja za leto 2022

6. 12. 2021
Deli
Horoskop spolnega življenja za leto 2022 (foto: profimedia)
profimedia

Kakšne bo vaše spolno življenje v letu 2022? 

Spolni ogenj lahko zavestno uporabimo tako, da prinaša osupljive učinke. To znanje je dragoceno, zato so ga skozi vso zgodovino dobro skrivali. Tako se ne zavedamo, kako veliko bogastvo, vsebovano v spolni energiji, imamo v sebi, pa tudi ne, čemu je namenjeno. (Iz članka tukaj.) Morda je prav leto 2022 čas, ko bomo prebudili svoje zavedanje tudi na tem področju in s spolno energijo ne bomo več ravnali tako neodgovorno, pač pa jo bomo bolje uporabili za lastno plemenitenje.

Višjim ravnem spolnosti se lahko odpre sicer vsakdo, kadarkoli. Pa vendar gre za povzete besede astrologinje Clarisse Monahan, ki pravi, da če je bilo morda leto 2021 slabo za vaše spolno življenje, se to lahko v letu 2022 spremeni: "Splošna energija leta bo bolj tekoča in polna življenja, kot je bila leta 2021. Zaradi Jupiterja v ribah pa bodo ljudje bolj odprti za povezovanje in raziskovanje bolj čutnih plati življenja."

Poglejmo si, kaj so astrologi zapisali za vsako znamenje posebej

OVEN

Največ energije in sreče imate lahko med majem in oktrobrom. Jupiter se bo za kratek čas premaknil v vaše znamenje in ta vidik vam daje prednost. V tem času lahko zares odprete svoje spolne potenciale. Vaš vladar Mars gre nato oktobra v zračne Dvojčke in se bo gibal retrogradno, kar lahko pomeni, da se boste v tem času malce upočasnjeni. Vendar do jeseni brez težav izkoristite čas za razvijanje svojega spolnega življanja na nov nivo. 

BIK

Vaša Venera se bo na začetku leta gibala retrogradno. Morda to ne bo čas, ko bi samski našli nove partnerje. Je pa to zagotovo čas, ko lahko temeljito premislite, kaj si zares želite od partnerskega odnosa in spolnega življenja. V začetku leta lahko pridete do globljih spoznanj, ki se tičejo vaše spolnosti. V podzavesti se skriva marsikaj. Potopite se globlje in skozi leto se vam bo lažje odpirati v spolnosti.  

DVOJČKI 

Prva polovica leta je lahko nekoliko počasnejša za vaš izredno razigran in živahen okus. 22. junija pa Venera vstopi v vaše znamenje, kar bo prineslo v vaše spolno življenje več energije, strasti in ljubezni. V jesenskem času pa boste zaradi retrogradnega Marsa v dvojčkih imeli priložnost, da razmislite in razvijete globlja spoznanja o lastni spolnosti in o spolni energiji na splošno. 

RAK

Leto 2022 prinaša dobro energijo na vaše področje spolnosti. Veliko se boste ukvarjali sami s seboj in z učenjem višjih znanj, kar seveda vpliva tudi na vaše dojemanje spolnosti, ki nikakor ne bo dolgočasno. Najbolj "sočni" meseci za vas pa so lahko med poletjem; julij in avgust. 

LEV

Pomlad 2022 bo vaš čas! Natančneje, od 6. marca naprej, saj bo takrat Mars zagrel vaše partnersko področje, pa tudi Venera se bo pojavila za nekaj tednov. Ne čudite se torej vašemu povečanemu spolnemu nagonu. Izkoristite svoj ogenj in naj vaša spolna energija zagori kot sonce!

DEVICA

Zemeljske device boste lahko doživele preporod v spolnem življenju že takoj po novem letu in vse do maja. To je čas, ko boste lahko cvetele na spolnem področju. Vanj lahko vnesete več zabave in lahkotne energije, kar bo ugodno vplivalo vaše celotno partnersko življenje. Lahko si postavite tudi kakšne konkretne cilje na področju spolnosti, saj vam načrti običajno pomagajo pri razvoju. 

TEHTNICA

Mars in Venera bosta vstopila na vaše področje spolnosti na začetku marca. Venera vam bo prinesla radost, zabavo in šaljivost. Vse to pa lahko poglobite na spolnem področju in se odprete novim dimenzijam spolnosti, o katerih se vam niti sanjalo še ni. Marec bo torej lahko zelo vznemerljiv mesec za vaše seksualno življenje. Tehtnice ste rade lepo urejene, morda je to čas za nakup erotičnega perila? 

ŠKORPIJON

Škorpijoni veljate za najbolj intenzivno znamenje z vedno prisotno potrebo po seksu. Na vašo srečo prihaja ugodno leto za vaše spolno življenje! Največ dogajanja je možnega med poletjem, okoli 5. julija. Pa tudi od januarja do maja, in od oktrobra do decembra. Uživajte v strasteh tako kot znate le vi! 

STRELEC

Leto 2022 boste začeli s povečano strastjo in spolno energijo, ki bo lahko visoka do konca januarja. Najbolj počasno obdobje pa bo lahko v jeseni, okoli oktrobra, ko bo Mars retrograden. Nič ni narobe, če pride obdobje, ko spolnost ni glavna prioriteta. Morda pa se ravno v letu 2022 poglobite svoje znanje in se naučite s svojo spolno energijo ravnati tako, da deluje v vaš prid. Morda je čas za branje literature na to temo. 

KOZOROG

Nekaj posebnega se lahko zgodi na področju spolnosti v tednih od 24. januarja naprej. Takrat boste lahko na svojem optimalnem nivoju. Popestrite si zadnji del zime s toplino, ki jo lahko ustvarite v partnerskem odnosu skozi spolnost. Ne bojte se ranljivosti in čustev. 

VODNAR

V tem letu vam lahko Saturn malo upočasni zabavo. Mars pa se bo srečal z Venero v vašem znamenjem 6. marca, kar lahko predstavlja neko posebno točko v vašem spolnem življenju. Morda prav okoli tega datuma dosežete novo stopnjo razvoja v spolnem življenju. Odprite se nepoznanemu, to lahko vpliva tudi na drugačno dojamanje življenja na splošno. 

RIBI

Ribice boste lahko imele čudovito leto 2022, saj vam bo srečel prinesel Jupiter. Naj bo nebo v tem letu vaša meja. Uresničite si svoje najbolj divje sanje. Morda se to zgodi najverjetneje nekje okoli 12. aprila. Vzamite si kakšen dan prost samo za vašega partnerja in si privoščita sanjski dan med rjuhami. 

Povzeto po predlogi na spletni strani bustle.com 

Preberite si še: Sila, ki vleče skupaj komplementarna partnerja, je izjemno močna (odlomek iz nove knjige Marjana Ogorevca)

Prisluhnite tudi Sensa Pogovoru - Urban Urbanc in S.Irene: Čas je, da moški in ženska zaplešeta ples harmonije