Na ta 4 znamenja naj bi MLAJ najbolj močno vplival

V torek zvečer oz. v sredo zgodaj zjutraj bo mlaj dosegel svoj vrhunec.

Na ta 4 znamenja naj bi MLAJ najbolj močno vplival (foto: pexels) pexels
11. 1. 2021

Mlaj (tudi "nova luna") vedno predstavlja nove začetke. Vsi lahko sedaj pričnemo uresničevati svoje cilje, ki smo si jih zadali ob koncu leta 2020. 

In ker se bo luna nahajala v znamenju kozoroga, bomo sedaj tudi bolj motivirani in disciplinirani, da uresničimo svoje načrte. 

Poglejmo pa si, na katera znamenja naj bi tokratni mlaj najbolj močno vplival. 

OVEN

Ovnom naj bi se najbolj dogajalo na področju dela in kariere. Če ste se pripravljeni potruditi, boste uspeli. Ta čas je dober za začrtanje prihodnosti na novo. Če ste nesrečni v službi, premislite o novih možnostih. Morda je sedaj čas, da se lotite nečesa povsem novega ali pa na nov način. To je čas za nove projekte, v katerih lahko zares pokažete svoje vrline in talente. Če ne profesionalno, pa počnite nekaj, kar vas napolni, v prostem času. 

RAK

Ta lunina mena bo predvsem vplivala na vaše odnose. Čas je za nove začetke v odnosih. Za odnose, ki temeljijo na zaupanju, odprtosti in ravnovesju - to pa seveda zahteva trdo delo na sebi. Čas je, da pri sebi razčistite, kaj želite v odnosih in kakšni si želite biti sami, ter to tudi skomunicirate. Če ste v odnosu, je to morda čas, da ga dvignete na nov nivo. Sicer pa je čas, da greste v odnosu do sebe za stopničko višje. 

TEHTNICA

Pod vplivom te lune se morda ne boste počutili preveč družabno, kot se sicer. To je odlično, saj je to čas, da uredite stvari v domačem gnezdu in ste predvsem s svojimi bližnjimi. Skuhajte nekaj dobrega in zdravega, uredite stvari doma in uredite svoja čustva. Ko urejate dom, lahko v mislih urejate svoj čustveni svet, to vam bo prineslo občutek svežine in olajšanja, s katerim boste lažje šli naprej v nove zmage. 

KOZOROG

Kozorogi ste v tem mesecu precej na tapeti, saj se nahaja v vašem znamenju tudi Sonce in Pluton, zato lahko občutite močno intenzivnost. Pomembno je, da se tudi vi lotite novih začetkov in predvsem, da sprejmete določene dele sebe ter postanete bolj avtentični. Poslušajte sebe in naj vas ne bo strah narediti novih korakov. Vaša kreativnost je prav sedaj na vrhuncu, uporabite jo za ustvarjanje novega in lepšega. 

Vir: bustle.com

Preberite si več o prihajajočem mlaju TUKAJ 

in preberite zapis astrologinje: MLAJ že močno vpliva in sporoča "DOVOLJ JE!"