OKTOBER prinaša energijsko podporo za zdravljenje preteklosti

Oktober je vedno mesec vpogleda leta, ki prihaja. Pod vplivom karmičnega števila 10 pa nam obenem nosi energijsko podporo pri rezanju preteklosti. Preobrati so tako letos neizogibni.

OKTOBER prinaša energijsko podporo za zdravljenje preteklosti (foto: profimedia) profimedia
29. 9. 2021

OKTOBER bo mesec preobratov in želje po stabilnosti

Česa si pravzaprav VI želite?

Močne energije in zunanji dražljaji nas bodo obdajali in na nas še bolj pritiskali. Dolgčas namreč še nikoli ni prinesel uvida vase ali potrebe po spremembi. Viharni časi, ko se pritiski vse bolj stopnjujejo, vsekakor dodajajo prav posebno začimbo življenju. Tako kot nas dobra kava prebudi, nas pregrenka kava dodatno pretrese in opomni na pomanjkanje sladkobe v življenju. Pričnimo mesec oktober z vprašanjem: ''česa si želim več v svojem življenju'' - in ne s pritoževanjem česa nam primanjkuje.

Pričakovanja okolice se bojujejo z našimi željami

Oktober bo mesec, v katerem se bo na tak ali drugačen način potrebno opredeliti. Zato se bodo pritiski okolice stopnjevali. Vse bolj se bo zdelo, da živimo v črno belem svetu, v katerem si lev ali desen, si za ali proti, si na enem ali drugem bregu, vmesnih odtenkov sivine pa več ni. Ne pozabite, da ste pomemben del sveta in, da samo vi sami izpuščate iz rok sivino in vse odtenke barvne palete kadar dopuščate, da okolica določa kdo ste. Vsaka naša želja je sporočilo duše, saj duša prebiva v nas (ne v okolici), zato le za nas nosi zavedanje, kaj potrebuje in česa si želi.

Zdrava Ljubezen do sebe je še vedno pot ven

Stopamo v močno mojstrsko leto 2022, ki nam bo postreglo z izzivi ljubezni do sebe. Zdrave ljubezni do sebe. Prava Ljubezen do sebe se nikoli ne postavlja na prvo mesto. To počne ego. Zdrava Ljubezen nikoli ne zatira sebe, da bi osrečila druge, tudi to počneta ego in strah.

Enakovredni ste. Postavite sebe na enakovredno mesto. Uravnovešajte energijo dajanja in sprejemanja. Predvsem pa se ne bojte postaviti meje tistim, ki jih imate radi – saj to je bistvo leta, ki prihaja.

Šele, ko smo v resnici ljubeči in spoštljivi do oseb, ki nas obdajajo, postavimo mejo na korekten, spoštljiv in ljubeč način do sebe in njih. To je izraz vzajemnega spoštovanja, ljubezni in zdravega odnosa.

Preboji so tu

Negotovosti je bilo več kot dovolj v zadnjih dveh letih. Oktober prinaša pridih drugačne, bolj odločne energije. Pojavili se bodo trenutki, v katerih bomo pripravljeni iti z glavo skozi zid. Ravnali bi lahko impulzivno in nepremišljeno. A nekaj je zagotovo: zaspali v svojem življenju tokrat ne bomo. Težko bi se pritoževali, da nam je dolgčas.

Leto 2021 je leto 5

Število 5 vedno prinaša izzive svobode, uporništva, nepoznanega, prepovedanega in strasti. Pritiski, katerih smo kot človeštvo deležni po svetu, so tako pričakovani, saj prinašajo možnost iskanja poti do svobode. Človeštvo kot celota se prebuja. Kot bi global ovil vonj po jutranji kavi. Nekateri se zbujajo hitreje kot drugi. Različni smo si, in s tem ni nič narobe, saj se le tako lahko dopolnjujemo. Število 5 nas uči sprejemanja drugačnosti.

Leto 2022 je leto 6

Prihaja mnogo bolj čustveno leto, katerega vpliv bo občuten že tekom oktobra. Izziv tega časa je ohranjanje lastne svobode in spoštovanje tuje. Kako torej biti neomejen, drugačen, morda celo nenavaden in obenem dopustiti okolici, da je kakršna je, neomejena, morda drugačna, nenavadna …?

Nahajamo se v pomembnem času za človeštvo

Smo v času postavljanja novih temeljev za generacije, ki prihajajo. Vpliv mojstrske letnice 22 je vse močnejši, vse bolj kot se bliža naslednje leto. Ne zatiskajte si oči sami pred seboj. Naj vas ne zanimajo sosedje in vaške čenče. Delajte na sebi z Ljubeznijo in potrebnim razumevanjem. 

Rodili smo se, da bi živeli SEBE

Kdo ste vi? Kdo želite biti vi? 

Oktober prinaša sunke sprememb, drugačnih pogledov na svet, tudi preobrate, preko katerih boste lažje ocenili ali ste srečni, izpolnjeni, zreli in pravzaprav VI. Ponujena vam bo vsaj ena možnost, da svoje življenje spremenite. A uspeh tokrat ne bo padel v naročje.

Uspeh prihaja na krilih izziva zdrave ljubezni do sebe, prevzemanja odgovornosti in poguma, da smo sprememba, ki si je želimo videti v svetu. Vodimo z zgledom, ne vsiljevanjem svojega mnenja. Bodimo avtohtoni in ohranjajmo lastno integriteto, dostojanstvo ter ljubezen v vsakem trenutku.

Tema še nikoli ni teme spremenila v svetlobo. Če si želite svetlobe, jo prižgite naprej v svojem umu in srcu. Dovolj je bilo obsojanja, presojanja, prepiranja, strahu in jeze. Dovolj je bilo obrambe. Dovolj je bilo nestrpnosti. Dovolj je bilo opresije, omejitev, predsodkov. Energije rušijo vse, kar ne stoji na temeljih svetlobe. A tako kot po vsakem potresu, se najprej osredotočamo na smrtne žrtve, na škodo, na ruševine.

Opazujte:

Kaj je po pretresih zadnjih let ostalo ali postalo še bolj močno, še lepše, še bolj dragoceno? 

Zapisala numerologinja Lili Sorum

Poglejte si še: Obdobje tehtnice bo prineslo čudovite darove tem 3 astrološkim znamenjem

ali pa Matrica teme postaja nenasitna in zahteva vedno več. Želi popolno oblast. Želi človeku vzeti človečnost.