Zadnja polna luna leta 2019 (v dvojčkih)

V četrtek, 12. 12. 2019 ob 06:12 uri nastopi polna luna v znamenju dvojčkov.  

Zadnja polna luna leta 2019 (v dvojčkih) (foto: pixabay) pixabay
9. 12. 2019

Pred nami je še zadnja polna luna tega leta ter zadnja polna luna pred začetkom sezone mrkov.

Njen vpliv je precej močan in lahko ga že čutimo. 

Nosi močno energijo spuščanja in nam daje priložnosti, da iz sebe sputimo tisto, česar nočemo nositi naprej v novo leto. 

Dvojčkova luna nakazuje na dvojnosti. Morda bomo v teh dneh, kot se za dvojčke spodobi, razdvojeni in čutili nasprotujoče si občutke. 

Lahko pa dobimo tudi informacije, ki jih potrebujemo, da zaključimo, kar nam tekom leta ni uspelo. 

Tekom celotnega decembra naj bo prisotna misel na to, kar je zares potrebno sedaj "zmleti" in spustiti, da ne nosimo v leto 2020 starih bremen, težav, zamer, vzorcev in škodljivih navad ter obnašanj ipd.

Vse, česar se želite znebiti, si lahko zapišete na papir, ga date na nočno omarico in nanj postavite kristal ter naprosite, da vam pomaga pri čiščenju slabih stvari iz življenja.  

Okoli tokratne polne lune se nahajajo močne vibracije zdravljenja. Malo po njenem vrhuncu se Kiron, asteroid zdravljenja, postavi iz retrogradnega v direktno gibanje.

To je odličen čas za krepitev imunskega sistema in skrbi zase. Zelo pomembno je, da v tem času dobro poskrbite za svoje zdravje. Pomislite, kaj jeste, ali morda dobivate v tem času dovolj vitaminov? Kaj bi bilo dobro dodati? Zagotovo vitamin D, katerega nam v zimskem času primanjkuje. Ne govorimo pa seveda samo o fizičnem zdravju, pač pa tudi miselnem in čustvenem zdravju. Če potrebujete dodatno podporo, najdite terapevta, prijatelja ali pojdite v naravo. Dvojček je dvojno znamenje, ne potrebujete torej vsega storiti sami. Lahko poiščete pomoč.

Luna bo seveda vplivala tudi na odnose, pa tudi na finance, saj je Venera zelo aktivna. To je tudi čas za urejanje financ. 

Ker se bo nahajala med Saturnom in Plutonom, ti. trojna konjukcija, bomo lahko čutili lunine vplive še močneje! 

Izzivi v partnerstvih bodo imeli sedaj priložnosti za razvoj (v katerokoli smer je potreben). 

Družinski odnosi pa so v tem delu leta že tako ali tako poudarjeni. Če se vam dvigujejo frustracije in ste pretirano čustveni, morda najdite način, da se zavarujete pred "trigerji". 

In ker bo polna luna poudarila težave v odnosih, si zapomnite tudi, da je bolje, da stvari (kar se da mirno) razščiščujete kot meljete v sebi. 

Poleg težav v odnosih, pa lahko decembrska polna luna prinese tudi ljubečo in kreativno energijo. 

Lahko bomo čutili večjo mehkobo, občutljivost in odprtost. Vedno smo lahko ljubeznivi in sočutni, če želimo. 

V slogu dvojčkov lahko polna luna torej prinese nekaj dvojnosti, kaotičnosti, pa tudi lepih energij, če se uskladimo z njimi. Intenzivnost okoli polne lune bo hitro minila in lažje boste opazili darove izzivov, s katerimi se trenutno ukvarjate. 

Kakršnokoli je bilo vaše leto 2019 (verjetno precej inteznivno, vsaj za večino ljudi) si sedaj vsaj malce oddahnite, predihajte staro in povabite v življenje novo upanje.

vir: foreverconscious.com

Poglejte si še: Kaj početi in čemu se izogibati med polno luno

ali

Napoved za december: Mesec zaključevanja

Kaj so počeli naši slovenski predniki ob zimskem solsticiju?

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri