MLAJ v LEVU prinaša ognjene energije

Sonce je v tem obdobju v svoji polni moči, saj se nahaja v znamenju LEVA. Prav tako pa bo v levu tudi tokratni mlaj, ki prinaša opomnik, da ne glede na to, kaj se zgodi v življenju in kako temno se zdi, na sonce se lahko vedno zanesemo, saj bo naslednji dan znova vzšlo. 

MLAJ v LEVU prinaša ognjene energije (foto: pixabay) pixabay
18. 8. 2020

Tokratni mlaj v levu nastopi v sredo, 19. avgusta ob 04.42 uri zjutraj in prinaša veliko močne sončne energije. Na nas pa seveda vpliva že v dneh pred svojo dovršitvijo. Čeprav bo nebo temno, je to čas, ko se lahko povežemo s svojim notranjim soncem. 

Čeprav je leto 2020 na videz težavno, ponuja tudi ogromno priložnosti za rast in spremembo. To je izjemno transformativno leto. Od vsakega posameznika pa je odvisno, kako ga bo izkoristil. 

Vprašajte se, kako želite izkoristili to leto do konca? Boste zaključili svoje projekte, se boste naučili, kako si vzeti čas zase in kako poskrbeti zase? 

Ni napačno izkoriščenega časa, samo ne obupajte nad seboj in izkoristite čas kar se da dobro... zase. 

Trenutno močna levja energija nas lahko motivira in dvigne, hkrati pa ima še druge plati. 

Mlaj bo v konjukciji z Merkurjem, zato bo fokus na razmišljanju in komunikaciji ter krajših potovanjih. Povečana bo medosebna interakcija. Na splošno bo zelo aktivna faza lune, ko bo potrebno sprocesirati veliko informacij in sprejeti določene odločitve. 

Na istih stopinjah je tudi nekaj "toksičnih" fiksnih zvezd, ki bodo povzročile pomanjkanje samokontrole, zato se bo potrebno soočiti z nekaterimi neprijetnimi stvarmi. Mars in Saturn prinašata frustracije, neučakanost, prprečevanje željenih dogodkov in nesposobnost izražanja določenih misli in občutkov.  

Vsa ta kombinacija napetosti in frustracij lahko rezultira v določeni krizi, ki zgolj kaže na globlje osebne težave. Čeprav so lahko to neprijetne izkušnje, bodo na koncu vodile do potrebnih učenj, rasti in velikih transformacij. 

Bodite kar se da fleksibilni, prilagodljivi in odprtega uma. 

Morda je to primeren čas, ko si lahko odprto priznate svoje strahove.

V času mlaja bo zelo aktiven planet Mars. Tudi aktiven Mars nam lahko ponudi povečano motivacijo, da opravimo določene stvari. Če pa smo v zadnjem obdobju pretiravali (fizično ali psihično), ali smo zelo senzibilni na energijo, se lahko v tem času počutimo tudi zelo izgorele. Mars nas bo bodisi nabil z energijo ali pa upočasnil, karkoli pač potrebujemo za svoje ravnovesje. Poslušajte svoje telo.

Bodite potrpežljivi sami s seboj in razmišljajte o tem, kako lahko vzpostavite ravnovesje v sebi. 

Planetarni aspekti v času mlaja torej predstavljajo določeno krizo, upočasnitev, vendar vse to z namenom transformacije in rasti. 

Čas mlaja je tudi odličen za meditacijo s kristali, pitje zeliščnih očiščevalnih čajev, slano kopel, dihalne in telesne vaje... 

V tem času lahko marsikaj prikaplja na površje. Skrite infomracije, boleče resnice... Tema bo rastla. Vendar le zato, da se očisti ter odpravi, in lahko v življenje pride svetloba. 

Napetosti se povečujejo v nas in zunaj nas, v odnosih in v svetu. Tudi če stvari postanejo "vroče", ne pozabite vedno delovati iz sočutja in ljubezni. 

Ne vemo, kako je hoditi v čevljih nekoga drugega, zato bodite odprtega uma in si poskusite zapomniti, da se vsi trudijo po svojih močeh oz. iz svojega nivoja zavesti. 

V času mlaja v levu se lahko napolnemo s svetlobo, da lažje preživimo napetosti, ki se dogajajo v življenju. 

Povežite se s to svetlobo, vdihnite moč... Naj v vas gori plamen strasti, širšega smisla, ljubezni... in naj bo ta plamen tako svetel in močen, da vas bo vodil čez karkoli že trenutno preživljate. Naj življenje v času mlaja postane lahkotnejše in ne še bolj zahtevno. 

Srečno. 

Vir: foreverconscious.com, astrologyking.com

Preberite še: