Kakšne energije prinaša septembrski MLAJ?

25.9.2022 ob 23:54 Prazna Luna - MlajSeptembrski mlaj nastopi v nedeljo, 25. septembra ob 23.54 uri. 25.9.2022 ob 23:54 Prazna Luna - Mlaj25.9.2022 ob 23:54 Prazna Luna - Mlaj

Kakšne energije prinaša septembrski MLAJ? (foto: profimedia) profimedia
19. 9. 2022

September je mesec sprememb energije. Začelo se je z močnim tokom retrogradne energije (kar šest retrogradnih planetov), ki vedno upočasni stvari, nas prisili, da se ustavimo, ponovno ocenimo in se ukvarjamo z zadevami iz preteklosti.

Retrogradna energija lahko povzroči tudi meglo, ki zamegli naše razmišljanje in presojo. Ta megla je tam, da nas potegne vase in nas spodbudi, da se osredotočimo na svoj notranji svet namesto na zunanji svet.

Naš notranji svet je bogat z modrostjo, vpogledi in intuitivnim znanjem in ta močna retrogradna energija je naše povabilo, da gremo vase in raziščemo globine naše notranjosti.

September prinaša tudi enakonočje, ki predstavlja polovico astrološkega leta in prinaša energijsko prelomnico.

Začnenjamo se zavedati, da konec koledarskega leta ni več daleč. Samo še tri mesece do novega leta! 

Vsa ta spreminjajoča se energija septembra bo morda od nas zahtevala nekaj časa, da se ji prilagodimo po vročem poletju. Vendar vesolje vedno zagotavlja zdravilo, ki ga v danem trenutku potrebujemo, in tokrat zdravilni tok prihaja iz mlaja v tehtnici.

Mlaj doseže svoj vrhunec 25. septembra in prinaša odprto, ekspanzivno in nežno energijo ter nas opominja, da se osredotočimo na iskanje ravnovesja. Energija, ki teče iz mlaja, je sladka, harmonična in usklajena.

V temni noči mlaja se vprašajte, kako in kje je najbolje učinkovito izkoriščena vaša energija? 

Vaša energija je dragocen vir, in čeprav življenje prineša različne situacije, imamo vedno izbiro (tudi če je le majhna izbira), kako se bomo lotili teh situacij in koliko bodo te situacije izčrpale energije iz nas.

Jupiter, planet širitve, priložnosti in obilja, je zelo aktiven pod tem mlajem, kar še povečuje njeno energijo. Prinaša dodaten močan učinek tej luni, kar nam omogoča, da stvari vidimo z večjo jasnostjo in višjo perspektivo.

Starodavni astrologi bi Jupiter imenovali "Veliki dobrotnik", saj naj bi njegova planetarna energija prinašala srečo, dobroto in bogastvo. Karkoli naj bi Jupiter širil, je veljalo, da je namenjeno naši najvišji rasti in razvoju duše.

Pod to luno si določite, kaj želite priklicati v svoje življenje, in imejte svoje namere nekoliko odprte, saj nikoli ne veste, kako lahko vpliv ekspanzivnega Jupitra pomaga, da vaše namere usmerite v smeri, o katerih niste niti sanjali.

Energije mlaja v tehtnici prav tako kličejo, da se osredotočimo na preprostost. Če bi ta luna znala govoriti, bi nas spodbudila, da si poenostavimo življenje.

Rekla bi: "Poskusite videti lahkotnost v vseh bremenih, ki vas obremenjujejo, poskusite se smejati sami sebi ali situaciji, če lahko. Osvobodite se vsega, kar vam je težko nositi na ramenih. Poenostavite svoje razmišljanje in miselne procese. Dovolite lahkotnosti, da izžareva skozi vaše bitje in v vse, kar se vam zdi zapleteno v življenju."

Po tej novi luni začnemo vstopati v sezono mrkov, ki se začne ob naslednjemu mlaju (25. oktobra).

Sezona mrkov je vedno čas transformacije, novih začetkov in koncev, zato vpijte sladke vibracije mlaja tega meseca. 

Vir: foreverconscious.com

Poglejte si še: