V tem tednu imamo močen MLAJ v škorpijonu

Pred nami je močen mlaj v škorpijonu. Poglejmo si, kakšno energijo prinaša. 

V tem tednu imamo močen MLAJ v škorpijonu (foto: profimedia) profimedia
4. 11. 2021

Škorpijona predstavljajo trije arhetipi - škorpijon, orel in feniks. 

Vsaka omenjena žival predstavlja drugo raven razvoja zavesti, skozi katere se premikamo, ko delujemo v energiji škorpijona. 

Vprašanje, ki se poraja, pa je: "Kaj potrebuje majhna žival, kot je škorpijon, ki pozna samo življenje nizko pri tleh, da se spremeni v veličastnega orla, ki vidi širjave?"

Brez dvoma, za drastične transformacije v življenju se nam morajo v življenju zgoditi tudi drastične situacije. Škorpijon potrebuje povsem izgubiti tla pod nogami, da se lahko zgodi takšna močna metamorfoza, ki ga ponese v nebo.

Mlaj se dovrši v četrtek, 4. novembra ob 22.15 uri. Zjutraj na isti dan pa se luna poravna še z Marsom, ki tudi vlada tudi škorpijonu. Trenutno imamo res močen vpliv škorpijonske energije, ki jo lahko obrnemo v lastno moč. 

Pod vplivom tokratnega mlaja si vzamite čas za to, da premislite o svoji lastni transformaciji iz škorpijona v orla. Katere situacije v življenju vam omogočajo, da se preobrazite in iz tal poletite v nebo? Da iz zelo ozke perspektive dobite širino orlovega leta?

S pomočjo škorpijonskih metamorfoz rastemo in se izoblikujemo v resnične avtentične verzije sebe. Tokratni mlaj v škorpijonu lahko za marsikoga predstavlja točno to točko v življenju. Točko preboja v drugo stanje. 

Morda se prav sedaj nahajate v močnem procesu preobrazbe. Če imate občutek, da stagnirate, pa prikličite energijo škorpijona, ki vam lahko pomaga ustvariti premik. 

Tokratni mlaj je nabit z energijo motivacije za spremembo. Res je tudi, da gre za velik vpliv vodnega elementa in s tem razburkanih čustev. Čustva bodo lahko burno valovala. Poskusite jih sprejeti in jim dovoliti njihovo valovanje, ki je včasih tudi strašlijvo, a v trenutku, ko ga zares sprejemete, izgubi svojo strašljivost. 

Vsak mlaj nas obraša navznoter, v pogled vase, v temačne kotičke samega sebe. Tam se skrivajo čustva, ki niso prijetna. Lahko nas popade silna jeza, žalost, ljubosumnje, sram, krivda... Zapomnite si, da niste slab človek zaradi teh čustev. Težka naloga, saj so nas ves čas učili, da biti jezen ipd. ni dobro. A nič ni bolj prav, kot to, da se čustva osvobodijo. Ne, nič ni narobe z vami. Če si dovolite čutiti temna čustva, ste v resnici izjemno pogumni, saj ob neprijetnostih ne zbežite stran. Bodite ponosni nase. Bodite ponosni na svojo temo. To vas uči škorpijon. In prav to je pot do razrešitve. Prav to je tisto, kar omogoči svetlobi, da posije v temačen tunel. 

Prav tako pa ob tem mlaju ne pozabite, da ne potrebujete pozdraviti vsega, da bi živeli vredno in lepo življenje. Naučiti se živeti vredno življenje, kljub temu, da še niste "tam", kjer bi si želeli. V tem trenutku ste dovolj, kljub temu, da še niste povsem na visokih vibracijah. Zakaj pa bi morali biti? 

Dovolite si biti sočutni sami do sebe. Nič vam ni potrebno popraviti v tem trenutku. Samo dovolite si čutiti tisto, kar pride na površje. Tako se bodo sence počasi razblinile v svetlobi. 

Objemite se, ko vam je težko. Nikar pa se ne krivite. Vedno ste naredili najbolje kot ste lahko. Bodite pomirjeni s seboj. 

Ste veliko bolj močni, kot si mislite, da ste. Naj vam mlaj prinese to zavedanje. 

Po navdihu: foreverconscious.com, Ana V.