Tokratna polna luna lahko deluje tudi pomirjevalno!

Po intenzivnih dogodkih februarja, lahko polna luna dejansko deluje tudi pomirjevalno! 

Tokratna polna luna lahko deluje tudi pomirjevalno! (foto: pixabay) pixabay
24. 2. 2021

V znamenju zemeljske device se bo luna napolnila v soboto, 27. februrarja ob 9.17 uri zjutraj, in počasi zaključila ta mesec. 

Letu 2021 je usojeno, da je in bo transformativno, in čeprav je večino leta še pred nami, nas polna luna opominja, da smo na pravi poti. Da je potrebno ustvariti ravnovesje, se osrediščiti in prizemljiti, da se bomo počutili stabilno. Da imamo noge in srce na pravem mestu. 

Februar je bil turbolenten mesec, saj smo imeli poravnavno štirih planetov v vodnarju, retrogradni Merkur v vodnarju... Veliko zračne energije, zaradi katere smo lahko sprejeli kakšne drastične spremembe, si zaželeli povsem novo dimenzijo svobode ali pa smo bili preobremenjeni v umu oz. imeli miselni kaos v glavi. Toliko misli, dvomov, vprašanj... Morda smo bili neodločni. Morda smo ves čas v glavi predvajali dogodke iz preteklosti, ki kar niso hoteli izginiti. Morda so nas kontaktirali ljudje iz preteklosti, na katere smo že skoraj pozabili. 

Polna luna seveda vpliva na vsakogar drugače, odvisno od občutljivosti posameznika. Težko je govoriti o vplivih, ki bi veljali za vse. Pa vendar, tokratna polna luna morda ne bo čisto vse ljudi naredila nemirne. Nekateri lahko celo občutijo mir! Mir, ki daje vedeti, da imamo moč, da lahko sami vedno naredimo najboljše iz vsake situacije, ne glede na to, kje v življenju smo pristali. 

Opominja nas, da nikoli ne obupamo, da vedno v srcu nosimo upanje, in se zavedamo, da nas lahko vsaka sprememba popelje v kraje, o katerih se nam ni doslej niti sanjalo. 

Kako sprejeti trenutne energije in najti v njih mir? 

Ni vedno lahko biti pomirjen s spremembami in situacijami. A vsak že najmanjši trud za to, da stvari sprejmemo, lahko ustvari veliko razliko v našem počutju. 

Polna luna vedno razsvetli. In vse, kar mora priti na površje, bo prišlo že malo pred polno luno, tako da lahko na dan polne lune že začutite mir. 

Najbolj aktivno se lahko dogaja že nekaj dni pred polno luno, ko nas lahko kaj preseneti - nepričakovane informacije, nepričakovani dogodki, nepričakovana čustva, ki pridejo iz naše notranjosti... Na dan polne lune pa se lahko stvari že pomirijo. 

Polne lune vedno okrepijo naša občutenja in čustva, a tokratna polna luna je lahko malo bolj mehka v svoji energiji. Lahko poskrbi, da stvari v življenju vidimo na drugačen način.

Povežimo se s seboj, s potrebami našega telesa in srca, bodimo prizemljeni. Počistimo blokade, ki nam preprečujejo, da bi videli resnico. Morda nas ovirajo dvomi vase, travme, morda imamo preprosto premalo časa zase? Dovolite očiščevalnim žarkom lune, da vam pomagajo in stopijo, kar je potrebno. 

Če boste preveč kritični in preveč analitični v umu, se spomnite, da preusmerite pozornost nazaj na svoje srce.

Le takrat, ko smo povezani s seboj, se lahko počutimo varne, sigurne in samozavestne ter pogumno hodimo naprej. 

Povzeto po: foreverconscious.com 

Poglejte si še: 

ali pa Kaj vse "lajkamo"? Ta narcističen, plehki in prazen svet