VSE o prvem MLAJU leta 2023 (nastopi v soboto)

Pred nami je prvi lunin mlaj tega leta. Nastopi v soboto, 21. 1. 2023 ob 21.53 uri.
21.1.2023 ob 21:53 Prazna Luna - Mlaj21.1.2023 ob 21:53 Prazna Luna - Mlaj

VSE o prvem MLAJU leta 2023 (nastopi v soboto) (foto: shutterstock) shutterstock
20. 1. 2023

Sveža energija bo pritekla iz kozmičnega neba pod mlajem v vodnarju. To je čas za sajenje semen, določanje namenov in premislek o vsem, kar bi radi približali sebi. Tokratna luna vas lahko napolni z občutkom namena in bolje osmisli vaš vsakdan. 

V zadnjih nekaj mesecih je bila prisotna močna energija, ki nas je vodila globoko v podzemlje. To energijo sta napajala retrogradni Merkur in Mars, ki sta oba v postretrogradni fazi sence pod temno nočjo mlaja. Med fazo sence se vse, kar je bilo skrito, kar se je skrivalo v podzemlju, dvigne, kar nam daje večji občutek jasnosti, razumevanja in zavedanja.

Medtem ko ta vodnarski mlaj res nosi nekaj sveže energije in bo pomagal razjasniti zmedo preteklega obdobja, se je treba premikati z zavedanjem, biti nežen do sebe in navsezadnje ne dati preveč pritisk na nas same. Pravkar smo prišli s temnega in dolgega potovanja, moramo biti potrpežljivi in si dati nekaj milosti, da zajamemo sapo.

Čas za nove začetke

Vodnarjeva mlada luna je prav tako prva v lunarnem letu in pade na 1 stopinjo vodnarja, kar je zelo karmična stopinja za nove začetke.

Vendar namesto da bi natančno razpravljali o svojih namerah in viziji, razmislite o tem, kako se želite počutiti. Naredite seznam treh izstopajočih čustev, ki bi jih radi občutili, in nato poiščite načine, kako te občutke vključiti v svojo dnevno rutino, četudi le v majhni meri. Opazujte, kdaj se ti občutki naravno pojavijo. Zahvalite se jim, izkažite jim spoštovanje in hvaležnost. 

Asteroid Chariklo je aktiven pod to mlado luno

Chariklo nosi globoko žensko energijo, ki podpira naravne zdravilne moči našega telesa. Moč Chariklove energije pošilja žarek, ki nas opominja, da je naše telo sposoben, močan stroj, ki se zna pozdraviti.

Ni nujno, da je ozdravitev popolna rešitev naših simptomov. Zdravljenje je lahko v vseh oblikah. To je lahko sprejemanje, lahko je učenje ali pa se preprosto počutite dobro v svoji koži ne glede na to, kaj se dogaja.

Chariklo nas tudi opominja, da se povežemo z modrostjo narave, da bi podprli našo pot zdravljenja. To lahko vključuje preživljanje časa zunaj ali hranjenje naše notranjosti s hrano in zeliščnimi zdravili.

Če ste na lastnem zdravilnem potovanju, vam bo raziskovanje alternativnih zdravil in zeliščnih zdravljenj lahko ob tem mlaju še posebej koristno. 

Vodnarju vlada vodonosec, ki je simbol za zdravljenje in preobrazbo

Vodonosec ne zadržuje prostora samo za sebe, ampak za ves svet. Ko se zdravimo, se svet zdravi. Ko se svet zdravi, se zdravimo tudi mi. Seveda pa sami ne moremo ozdraviti celega sveta. Odločamo se le nad seboj in nad tem, kako se bomo odločili v vsakem trenutku.

Življenje ne poteka vedno tako, kot bi si želeli, vendar lahko nadzorujemo, kako se bomo odzivali in kako bomo gledali na stvari. To je naša največja moč in mlaj v vodnarju je idealen čas, da se spomnimo in jo uporabimo.

Tudi vodonoša nam pokaže, da je v dihu zdravilnost. Z dihom se lahko vrnemo v stanje ravnovesja in celovitosti. Če ste kdaj želeli poskusiti dihalne vaje, bi bil ta mlaj odličen čas za začetek. Ta mlada luna prav tako podpira zdravljenje z zvokom. 

Kmalu po tem, ko mlaj doseže vrhunec, nimamo več retrogradnih večjih planetov, kar kaže, da je pred nami nekaj močne energije, ki se giblje naprej. Začutili bomo zagon, čutili bomo naravno željo po poti naprej in dokončanju stvari. Vendar imejte potrpežljivost, da greste v svojem tempu. Zavedajte se, da nam ni treba pritiskati ali se siliti, da bi šli predaleč prehitro.

Vir: foreverconscious.com

Preberite si še: