Draga duša, si prepričana, da se želiš utelesiti na Zemlji?

Pogovor duše pred utelešenjem v fizični svet na Zemlji.

Draga duša, si prepričana, da se želiš utelesiti na Zemlji? (foto: profimedia) profimedia
14. 9. 2021

Si prepričan, da se želiš utelesiti na Zemlji?

Absolutno. Odločitev je sprejeta.

Ali se zavedaš izzivov, s katerimi se boš tam soočil?

Nikoli se še nisem inkarniral na tem planetu, zato ne vem, kaj pravzaprav pomenijo koncepti "strah", "bolečina", "osamljenost" ali "žalost". Morda je tista, ki me najbolj skrbi "smrt"... Ne morem razumeti ideje, da bi prenehali obstajati. To je vendar nemogoče, a ljudje na Zemlji večinoma verjamejo, da je tako. Naj bo tako, moja duša želi "priti dol" in doživeti vse to, prinesti svojo svetlobo in s svojim bitjem prispevati k spremembi zavesti.

Ko boš "tam spodaj", omejen s fizičnim telesom, boš razumel vse te koncepte, ki jih omenjaš... Iz tega stanja zavesti namreč ne moreš razumeti, kaj pomeni izkusiti gostoto in omejitve.

Sprejemam izziv...

Potem, če je to tvoja volja, ti lahko zaželim le srečno pot skozi tridimenzionalni svet in te spomnim, da bomo s teboj, te opazovali in vodili iz te dimenzije. Če ti uspe dovolj odpreti svoje srce, boš lahko poslušal in zaznaval naše signale. A ta naloga sploh ni lahka.

In kateri je najboljši način, da odprem svoje srce?

Poslušaj ga. Poslušaj svoj notranji glas. Prepusti se in spusti nadzor in odpor, ker stvari na Zemlji ne bodo vedno takšne, kot si želiš... Skratka, sprejmi se takšnega, kot si. Le na ta način lahko sprejmeš druge in njihovo učenje. Mir in ljubezen, ki se bosta pojavila v tebi kot posledica tega sprejemanja, te bosta samodejno spravila v stik in povezavo z nami.

Prav, to si bom zapomnil.

Ne, prijatelj moj... Pozabil boš. Takšna so pravila. Spomniti se boš moral tega postopoma kot fizično telo, ki bo zastrupljeno z negativnimi sodbami, navezanostmi in prepričanji. Svetloba tvoje duše se mora pojaviti skozi temo strahu, nezaupanja in nerazumevanja.

Zaupaj, naš ljubljeni: prepričani smo, da ti bo to uspelo doseči.

Kaj pa je to?

To je maternica tvoje matere na Zemlji. In tisti mali zarodek z okončinami, ki ga lahko vidiš znotraj, je fizično telo, v katerem se boš utelesil. Srečno pot, Zvezdna duša!

vir: FB: Gretta Carla McIntire

ali Delo na sebi je edino pravo zdravilo prihodnosti