4 ŠAMANSKI zakoni, ki vam bodo pomagali razumeti življenje

22. 3. 2023
Deli
4 ŠAMANSKI zakoni, ki vam bodo pomagali razumeti življenje (foto: shutterstock)
shutterstock

Če so te besede danes dosegle vas, to ni naključje – to pomeni, da ste pripravljeni razumeti več.

Prvi šamanski zakon pravi:

“Vsaka oseba, ki pride v naše življenje, nam je namenjena.”

Nihče ne vstopi v naše življenje po golem naključju. Vsi ljudje okoli nas, s katerimi smo v interakciji, so tam z razlogom, da se skupaj z njimi učimo, rastemo in napredujemo.

Drugi šamanski zakon pravi:

“To, kar se je zgodilo, je to, kar se je moralo zgoditi.”

Nič, ampak prav nič, kar se nam zgodi v življenju, ne bi moglo biti drugače. Niti najbolj nepomembna podrobnost.​​ To, kar se je zgodilo, je bilo edino, kar se je lahko zgodilo – in točno to se je moralo zgoditi, da smo se naučili določene lekcije in šli naprej. Vsaka situacija, ki se nam v življenju zgodi, je točno takšna, kot bi morala biti, tudi če se naš um in ego upirata in je nočeta sprejeti.

Tretji šamanski zakon pravi:

“Vsak čas je pravi čas.”

Vse se začne ob pravem času, ne prej in ne potem. Ko smo pripravljeni, da se v našem življenju začne nekaj novega, se bo to tudi začelo. Nikoli ni “prepozno”.

Četrti šamanski zakon pravi:

“Ko se nekaj konča, se konča.”

Sliši se preprosto – in tudi je. Če se je v našem življenju nekaj končalo, je to smiselno za našo evolucijo, naš napredek in rast, zato je bolje, da to pustimo za seboj in se pomaknemo naprej ter napredujemo že obogateni s to izkušnjo.

Če so te besede danes prišle v vaše življenje, to ni naključje. To je znak, da ste pripravljeni globlje razumeti in na novo ovrednotiti svoje življenje.

Vir: The Soul Journey with Sarah Moussa