Kdo bo doživel posebno iniciacijo v času tokratnega MLAJA?

Kdo bo najbolj občutil tokratni mlaj? 

Kdo bo doživel posebno iniciacijo v času tokratnega MLAJA? (foto: shutterstock) shutterstock
22. 12. 2022

Čeprav je december lahko čaroben, če si ga takšnega ustvarimo, pa je ta letni čas milo rečeno tudi kaotičen. Prav tako smo vstopili v čas kozoroga, ko se večajo želje po uspehu in usmerjenost k novim ciljem ter prizadevanjem. Ta energija bo zagotovo dosegla svoj vrhunec med decembrsko mlado luno v kozorogu v petek, 23. decembra, in medtem ko bodo lahko vsi čutili njen vpliv, bo zadnji lunarni dogodek v tem letu najbolj vplival na naslednja štiri znamenja.

Napotek za vse tekom tokratnega mlaja: ne bodite prestrogi do sebe!

Oven 

23. decembra se bosta sonce in luna združila v vaši 10. hiši kariere in povabila nove začetke v vaš poklicni svet. Kot nekdo, ki se vedno želi lotiti profesionalnega projekta, je ta mlaj idealen čas za začetek novega podviga, ki vas usklajuje z vašimi dolgoročnimi cilji in ambicijami. Ker ste ognjeno znamenje, so odločitve, ki jih sprejemate, običajno impulzivne, vendar vas nova luna v znamenju Kozoroga spodbuja, da najprej sestavite dober načrt. Hrepenite po stabilnosti v svoji karieri in to je idealen čas, da postavite temelje. Samo poskusite se ne preobremeniti, ker je ta luna v kvadratu z Jupitrom v vašem znamenju, ste morda sedaj bolj nagnjeni k preobremenitvi.

Rak 

Ko se sonce in luna združita v Kozorogu, boste povabljeni, da sprejmete nove začetke v svojem romantičnem odnosu oz. partnerstvu. Ponavadi dajete prednost dolgoživosti v svojih povezavah in ta mlaj je pravi čas, da razmislite, kako vidite prihodnost vašega razmerja. Vendar ne prehitevajte preveč, ker s to luno v kvadratu Jupitra v Ovnu morda vidite potenciale več kot oprijemljive rezultate. Bodite potrpežljivi in zaupajte, da bodo odnosi, v katere vlagate zdaj, dolgoročno prestali preizkus časa.

Tehtnica 

V času kozorogovega mlaja boste doživeli produktivno usmerjene nove začetke v vašem domu in družinskem življenju. Ta nova luna, ki se dogaja v vaši četrti hiši, vas spodbuja, da se organizirate v svojem zasebnem svetu in sprejmete vse nove odgovornosti, ki so prisotne na tem področju. Ne glede na to, ali gostite družinske člane v svoji hiši za počitnice ali se pripravljate na popolno selitev, boste zagotovo imeli polne roke dela. Pazite le, da ne prevzemate preveč odgovornosti – ne želite pregoreti.

Kozorog 

Ko se sonce in luna združita v vašem znamenju, boste občutili dvig energije, ko gre za reševanje vaših trenutnih ciljev in ambicij. To je idealen čas, da se začnete ukvarjati z novim projektom ali podvigom, če se le ne pozabite narediti korak za korakom. Ker bo ta mlaj tvoril napet kvadrat z Jupitrom, boste zdaj bolj nagnjeni k neomejenemu delovanju, zato poskusite ne pretiravati. Poskusite črtati stvari s seznama opravkov eno za drugo, namesto vseh naenkrat – če se lotite preveč projektov, je lahko uspeh pri vsakem od njih velik izziv. Ker uživate v izzivanju samega sebe, je ta luna pravi čas, da si prizadevate za nekaj, kar zahteva visoko stopnjo discipline. Najbolje se počutite, ko ste pod rahlim pritiskom – pazite le, da teža ni pretežka.

elitedaily.com

Preberite si več v članku: Zadnji SUPER MLAJ leta 2022