Zadnji SUPER MLAJ leta 2022

Zadnji mlaj nastopi v petek, 23. decembra ob 11.17 uri v znamenju kozoroga. Prinaša nam zanimive tematike. 

 
Zadnji SUPER MLAJ leta 2022 (foto: profimedia) profimedia
23. 12. 2022

V času tega mlaja bo luna zelo blizu Zemlje, zaradi česar bo postala super luna. Čeprav mlaja ne bomo videli, njena bližina zagotovo pomeni, da jo bomo občutili!

Mlaj v Kozorogu pade na eno stopinjo zodiakalnega znamenja, na visoko nabito in karmično stopinjo, ki nakazuje nove začetke in začetek novega poglavja. 

To je tudi drugi kozorogov mlaj v letu 2022. Prvega smo doživeli že 2. januarja, tik na začetku leta. Zdi se, da je bil kozorog naše vodilo ob vstopu v leto in bo tudi naše vodilo ob izstopu iz njega.

Kozoroga predstavlja morski kozel - mitsko bitje, ki lahko plava v morske globine in se povzpne na najvišje gore, kar mu daje edinstveno perspektivo in modrost, s katero se ne more kosati nobena druga žival. Toda morska koza je tudi v slabšem položaju. Čeprav ima rep, nima plavuti. Čeprav ima dve sprednji nogi, mu zadnje noge manjkajo. Zaradi vsega tega je morski kozi lahko dodaten izziv, a z učenjem in nekaj vztrajnosti lahko sprejme vse darove, ki jih ponuja življenje.

Morda je simbolika za morskim kozlom nekaj sprožila v vas. Ali se strinjate z lekcijami morskega kozla? Ali lahko kaj odnesete iz te zgodbe?

Morski kozliček nas opominja, da smo vsi edinstvena in posebna bitja. Vsi imamo svoje talente; vsi imamo svoje sposobnosti in ko se jih naučimo izkoristiti, lahko izkusimo nagrade, ki jih ponujajo.

Morski kozel ne more plezati kot njegovi bratje in sestre gorske koze in ne more plavati ob jati rib, lahko pa ima lastno telo, lastne talente in lastno moč.

Kako lahko vstopite v svojo moč pod mlajem v znamenju Kozoroga? Kako se lahko dvignete kljub svojim napakam in pomanjkljivostim ter se povežete s svojo pravico, da sledite vsemu, kar vas kliče v srcu in duši?

Pod mlajem v znamenju Kozoroga je aktiven Chiron, asteroid, znan kot ranjeni zdravilec. Chiron je retrograden od julija, vendar je izbral dan mlaja, da končno izstopi iz tega cikla.

Chiron je znan kot ranjeni zdravilec, saj se je tako kot morski kozel naučil vzeti, kar mu je bilo dano, in to spremeniti v moč. 

Chiron je bil zapuščen ob rojstvu, kar je povzročilo trpljenje, travmo in globoke rane. Toda z leti se je Chiron naučil uporabljati svoje rane in travme kot močne portale zdravljenja.

Z objemanjem svojih ran je postal moder učitelj, zdravilec in mistik. Z objemanjem svojih ran je našel svoj klic in namen v življenju.

Mnogi od nas želimo doseči svoj namen, vendar naš namen običajno ni nek velik, velik načrt. Naš namen je tišji, bolj notranji. Naš namen ni nekaj, kar najdemo, je nekaj, kar smo. Naš namen živi v nas, ne zunaj nas.

Seveda se moramo včasih odpraviti na zunanje potovanje, da bi našli svoj namen, toda v resnici je vse, kar počnemo, to, da najdemo sebe. 

Vaš namen živi v vas in se lahko aktivira pod to kozorogovo luno. Določite si namen, da se povežete z vsemi, kar ste, kajti tam boste našli svoj notranji plamen. Tam se boste povezali s tem, zaradi česar je prišla vaša duša.

Za kar je naša duša prišla sem, ni treba imeti imena ali uradnega naziva. Prav tako nimamo samo enega namena. Lahko imamo veliko namenov, ki se aktivirajo v različnih obdobjih našega življenja.

Kot ranjeni zdravilec nam Chironova energija prinaša tudi nekaj zdravilnih vibracij. Če obstaja nekaj, kar želite ozdraviti, določite namero pod tem mlajem, kajti Chiron vam bo osvetlil pot.

Tik pred mlajem Jupiter vstopi v Ovna, kjer bo ostal večji del leta 2023. Znamenje, v katerem je Jupiter, lahko obarva in oblikuje energije prihodnjega leta.

Jupiter v Ovnu kaže, da je leto 2023 leto neodvisnosti, inovacij in novih začetkov, vsa ta energija pa je zajeta pod mlajem.

Ko zaključujemo leto 2022, imamo veliko energije, ki nas opozarja, naj se upočasnimo, umaknemo in si vzamemo čas za sprostitev.

Kmalu po mlaju bo Merkur postal retrograden in se pridružil Marsu, ki je v retrogradnosti od konca oktobra.

Oba retrogradna planeta nam skupaj sporočata, da si vzamemo čas, ponovno pregledamo preteklost in razmislimo o modrosti, ki nam jo je pokazala naša preteklost.

Vir: foreverconscious.com

Preberite si še: