Sončna nevihta se danes približuje Zemlji

Sončna nevihta se po napovedih astronomov približuje Zemlji. Preberite si, kako lahko to vpliva na življenje na Zemlji. 

Sončna nevihta se danes približuje Zemlji (foto: profimedia) profimedia
27. 11. 2021

Sončni izbruh s Sonca se usmerja proti Zemlji

Sončna nevihta se po napovedih astronomov, ki so jo opazili 24. novembra, približuje Zemlji, oblak vroče plazme s Sonca pa bi lahko naš planet dosegel ta vikend med soboto in nedeljo, 27. - 28. novembra (pozno v soboto ali zgodaj v nedeljo). 

Nevihta bi lahko vplivala na delovanje satelitov, električno omrežje in ustvarila poseben severni sij v nekaterih severnih krajih. 

Sončna nevihta povzroči spektakularni severni sij, Yellowknife, Kanada, 8. marec 2012

Strokovnjaki pravijo, da ni razloga za preplah, saj gre za manjšo geomagnetno nevihto, ki naj bi obšla stransko magnetno polje Zemlje.

Sončni izbruhi so sicer zelo pogosti, vendar vsi ne potujejo proti Zemlji, ko pa to storijo, imajo moč, da povzročijo motnje. 

Neurja G1 povzročajo manjše motnje, kot so majhne motnje satelitskega delovanja, medtem ko lahko neurja G5 porušijo daljnovode, satelite in motijo ​​komunikacijo po radiu. Tokrat gre za oceno G1. Dogodek, za katerega ocenjujejo, da je imel moč G5, je bil zabeležen leta 1859. 

Pričakuje se torej, da bo ta nevihta povzročila le manjše motnje. NASA opozarja, da lahko takšne nevihte vplivajo na to, da naš gps ali radio ne deluje, vendar zagotovo to čuti tudi naše telo in psiha. Najdemo lahko zapise o tem, da lahko sončna nevihta vpliva na glavobole, živčnost, tesnobo in anksioznost ter vročinske oblive.

Tudi CIA je leta 2016 preučevala vpliv vesoljskih neviht na psihične moči človeka. 
Prvi del poročila o tveganju na 800+ straneh vsebuje vsebino, ki govori tudi o tem, da zmanjšanje geomagnetne aktivnosti povzroči povečanje sposobnosti telepatije. Ali to pomeni, da je med nevihto motena naša telepatija in intuicija?  

Zelo verjetno pa je, da čutimo večjo izčrpanost. Pomembno je v tem času piti veliko vode in počivati. 

Najdemo lahko tudi zapise o tem, da tovrstne vibracije sprožijo naše shranjene celične spomine, ki se pojavijo na površju skozi naše emocije. Sprožajo se lahko shranjeni spomini iz prejšnjih življenj, iz življenj naših prednikov ali iz tega življenja. 

V tem času je tudi povsem normalno, če smo izredno pozabljivi, saj vplivajo te energije tudi na naše možgane. Energijske blokade v telesu pa lahko tedaj občutimo kot močne fizične bolečine v telesu.

Mysticmamma.com za lažje procesiranje teh energij priporoča dodatne količine vode. Pa tudi vitamin B kompleks, kurkumin (kurkuma), ki se uporablja za bolečine in vnetja ter vrtoglavice. Priporočljivo je zmanjšano uživanja kofeina, saj ta še bolj poživi vaš živčni sistem. Če imate razdražen želodec, nežno tapkajte po ličnicah tik pod očmi. To pomaga zmanjšati energijske blokade v želodcu. V tem času je pomembno tudi jemati omega 3 maščobe. Majhni otroci in starejši se lahko zaradi teh sončnih izbruhov zlahka dehidrirajo, zato pazite nanje.

Bodite pozorni tudi na svoje misli. Nikakor naj vas ne bo strah! V mislih se osredotočite na tisto, česar si želite v življenju več. Če ste v procesu sprememb in transformacij, vas lahko prav takšni dogodki potisnejo v življenju naprej. Poglejte, kako čudovite severne sije ustvarijo nevihte na nebu, očitno na koncu prinesejo takšni dogodki tudi lepe stvari! 

Vse ima svoj smisel in namen. 

Vir: sciencetimes.com, independent.co.uk, mysticmamma.com