ORANŽNE MAČKE utelešajo moč sonca

Pravijo, da imajo oranžne mačke moč Sonca, utelešajo vitalno življenjsko energijo in so simbol optimizma ter pogumnega delovanja. 

ORANŽNE MAČKE utelešajo moč sonca (foto: shutterstock) shutterstock
31. 5. 2023

Mačke so tako posebna in skrivnostna bitja, saj so izjemno povezane z duhovnim svetom. So svojevrstni glasniki duhovnega sveta. Vsaka mačka je posebna. Tokrat pa si poglejmo, zakaj imajo prav oranžne mačke ali mačke z nežnimi oranžnimi niansami čisto poseben duhovni pomen. 

Pravijo, da so oranžne mačke polne sončne energije in tako utelešajo čisto jang energijo. Simbolizirajo pogum in pustolovščino.

Če je v vašem življenju oranžna mačka ali jo srečate, vas nagovarja, da stopite izven varne cone udobja in tvegate - le tako se lahko izvlečete iz nezadovoljivih situacij in najdete tisto, kar vas izpolnjuje ter vam dviguje samozavest. Prav tako vas spodbuja, da naredite nekaj, na kar boste ponosni. 

Oranžne mačke so simbol sprememb, obračanja novega lista in ukrepanja. Izžarevajo toplino in vitalno energijo, spodbujajo optimizem, odločnost, vero vase in v svoje sposobnosti.

Zaradi svoje močne volje in neodvisnosti je oranžna mačka tudi simbol vodenja. A oranžna mačka sporoča, da je dobri vodja tisti, ki ne izključuje svoje skupnosti, ampak krepi povezave znotraj nje. V medosebnih odnosih energija oranžne mačke ustvarja vzdušje pozitivnosti in sproščenosti.

V sodobnem svetu, kjer naš planet ogroža uničujoč vpliv človeka na okolje, nekateri vidijo oranžne mačke kot simbol prizadevanj za njegovo zaščito in reševanje. Poleg tega, da poosebljajo vitalno energijo, simbolizirajo optimistična in pogumna dejanja, ki prinašajo globalne spremembe in blaginjo vsemu človeštvu.

Naj vas torej pri potrebnih spremembah inspirirajo oranžne mačke!

Povzeto po: Patricia Lucija Tomasović, sensa.hr

Preberite si še: Mačka si izbere lastnika glede na njegovo energijo

Poglejte si recept za PARADIŽNIKE, POLNJENE S PESTOM IN KVINOJO