Prihodnost v naslednjih letih pripada EMPATOM

Prepričana sem, da se vas je mnogo rodilo z namenom, da bomo skupaj ustvarili Novo Zemljo. Zemljo, ki bo podpirala Življenje samo, življenje, ki bo prijazno do narave in sočloveka, Zemljo, kjer bo sodelovanje temelj, Zemljo, kjer bomo slišali sočloveka v stiski in mu pomagali, Zemljo, kjer bodo le človeku prijazne tehnologije …

Prihodnost v naslednjih letih pripada EMPATOM (foto: profimedia) profimedia
10. 10. 2021

Stanje in okoliščine, v katerih smo se znašli mnogim izmed nas povzročajo stres in tesnobo, nekateri vse skupaj morda občutijo le kot manjše nelagodje, utesnjenost, drugi doživljajo paniko in delujejo zgolj na t.i. preživitvenih mehanizmih.

Na plano prihajajo mnogi strahovi, nemoč in že dolgo časa nazaj potlačene čustvene vsebine, in veliko se nas bo moralo soočiti z njimi. Sprašujemo se, kaj bo in kdaj bo konec, želimo si čim prej nazaj v svoje ustaljeno življenje. Pa je to zares rešitev? Ali je zares rešitev, da se vrnemo v stare vzorce, stare načine delovanja, staro odtujenost, da poskušamo stvari peljati nazaj po starem?

Če vprašate mene, je odgovor vsekakor jasen »ne«. Potrebno bo najti drugačne poti, drugačne načine in to prav na vseh področjih našega življenja. Individualno kot tudi kolektivno, kot družba, torej.  

Že dolgo časa nazaj sem nehala verjeti v sistem, za katerega je danes jasno, da nima pravih temeljev, je nestabilen in ranljiv, praktično iz danes na jutri se lahko spremeni v prah. Zakaj? Ker deluje proti vsemu, kar je živega na tem planetu. Deluje proti naravi, deluje proti živalim, rastlinam in na koncu deluje proti človeku samemu.

Menim, da gre za sistem, ki je v samem temelju destruktiven do primarne človeške narave in do življenja samega in celo v takšni meri, da bo uničil samega sebe. Jasno je, da Zemlja kot živ organizem, ki je v celoti naravnan tako da podpira življenje, obstoja takšnega sistema ne bo dopustila. Sama esenca Zemlje nikakor ni skladna z njim.

Kaj nam ostane?

Ostanemo mi »navadni« ljudje. Ostanemo tisti, ki čutimo ljubezen do Zemlje, Življenja in Sočloveka in prepričana sem, da nas je po svetu veliko. Prepričana sem, da prihaja ta čas, čas t.i. Nove Zemlje, o kateri mnogi modreci pripovedujejo že dolgo časa...

Prepričana sem, da se nas je mnogo rodilo z namenom (kodami), zato da bomo skupaj ustvarili Novo Zemljo. Zemljo, ki bo podpirala Življenje samo, življenje, ki bo prijazno do narave in sočloveka, Zemljo, kjer bo sodelovanje temelj, Zemljo, kjer bomo slišali sočloveka v stiski in mu pomagali, Zemljo, kjer bodo le človeku prijazne tehnologije, Zemljo, kjer se bomo (na)učili samozdravljenja in samooskrbe.

Prepričana sem, da prihodnost pripada empatom.

Kdo je empat? Empati so osebe z visoko zmožnostjo doživljanja in čutenja vseh drugih bitij. Ljudje, ki so več ali manj do sedaj delovali iz ozadja. V naslednjih letih bodo potrebni v ospredju. Stare in zastarele strukture se namreč rušijo, kolektivno in v vsakemu izmed nas. Mnogi bodo v tem izgubljeno tavali in iskali svoj smisel, se spraševali, kdo sploh so …

Prepričana sem, da v tem trenutku prav vsak posameznik in njegova energijska naravnanost šteje. Zato vsekakor ne zamahnite z roko in verjemite, da že z 10, 20, 30 – minutno meditacijo, kjer v tišini sedite z namero miru, ogromno naredite.

Mojca Koprivnikar

Certificirana Angelska učiteljica Šole Diane Cooper (Diana Cooper School of White Light) in Sprostitvena terapevtka po SNHS