SNEŽNA POLNA LUNA: Kdo jo bo najbolj močno občutil?

24. 2. 2024
Deli
SNEŽNA POLNA LUNA: Kdo jo bo najbolj močno občutil? (foto: profimedia)
profimedia

V soboto, 24. februarja ob 13:30 uri nastopi polna luna. 

Globoko vdihnite. Zdaj pa počasi izpustite dih in se izdihom odprite novim možnostim. Prihajajoča polna luna je namreč čas, da nekoliko opustite svoj nadzor in najdete novo pot zdravljenja samega sebe.

V znamenju device bo 24. februarja vzšla polna luna in tako kot vse polne lune bo tudi ta simbolizirala prelomnico v življenju nekaterih znamenj. Februarska polna luna, znana kot "snežna luna", predstavlja čas za akcijo. Preobrazbo v tem obdobju bodo vodila čustva in za vas bo pomembno, da najdete ravnovesje med zadrževanjem nadzora in ranljivostjo.

Lunarni dogodek bo predstavil edinstveno kombinacijo energij in bi se lahko izkazal kot izziv za tiste, ki so v novih odnosih. Medtem ko bo astrološki vpliv polne lune v devici intenziven za večino znamenj, obstajajo štiri znamenja, ki bodo občutila učinke bolj kot druga. 

Oven

V tem obdobju boste imeli polne roke dela. Ko februarska snežna luna vzhaja v devici, se boste znašli v žongliranju z odgovornostmi. Zlahka se boste preobremenili in zanemarili lastno zdravje v prid vsemu, kar vam je zaupano, vendar morate stvari vzeti pod svoj nadzor. Poskusite se osredotočiti na eno stvar naenkrat in za zdaj zanemarite rezultat. To bi lahko bila prelomnica v vašem življenju, samo ostanite pri racionalni pameti in nadaljujte s tem, kar počnete.

Tehtnica

Prihajajoča polna luna vam bo dala priložnost, da naredite korak nazaj in se osredotočite na širšo sliko. Tehtnice, začeti morate biti pozorne na svojo intuicijo. Poslušajte, kaj vam govorita vaš um in telo, in ocenite svoj pristop k prihodnosti. Vse je v tem, da veste, kdaj ukrepati in kdaj stopiti nazaj. Izkoristite to priložnost, da poiščete notranjo jasnost in duševni mir.

Kozorog

Dragi kozorog, ste na pragu nečesa novega in zahtevnega. Energija polne lune vas bo z veliko hitrostjo gnala proti vašim ciljem, vendar se ne pozabite pripraviti na morebitne ovire. Te ovire so lahko transformativne izkušnje in se spremenijo v priložnosti za prilagajanje in učenje. Samo bodite previdni, preden se strinjate z nečim, ne da bi pred tem preveriti, ali se nekaj zares sklada z vašimi vrednotami. 

Vodnar

Čas je, da postanete bolj ranljivi in sprejmete svojo čustveno plat. Polna luna v devici vam daje priložnost, da ste pristni in dovolite drugim, da se srečajo z vašo notranjostjo. Spustite oklep, s katerim se obdajate, in delite svojo resnico s svojimi najdražjimi. Ne oklevajte z nesoglasji ali konflikti, saj bi prav to lahko omogočilo, da se rane zacelijo in vam dajo spremembo perspektive, ki jo potrebujete za prihodnost.

vir: hellomagazine.com

Preberite si še: 

Novo na Metroplay: Ko se govori o hierarhiji, je že prepozno | Bine Volčič in Žiga Faganel