ASTRO napoved za ta teden: Zakrpajte dvome iz preteklosti

V poletni teden, od 5. do 11. julija, stopate polni pričakovanj. Vendar nikar ne pretiravajte z velikimi načrti, ki vsebujejo tveganje, saj vas bo Sonce v raku umirilo, ker zahteva premišljene odločitve.

ASTRO napoved za ta teden: Zakrpajte dvome iz preteklosti (foto: pexels) pexels
5. 7. 2021

Zaznavali boste več kot običajno, znali se boste tudi poglabljati in s toplimi besedami povedati vse, kar vam leži na duši. Spoznanja, ki prihajajo, so lahko malce grenka, vendar boste znali z njimi razčistiti in svoje misli popeljati k lepšim stvarem naproti. Z veseljem boste na vsakem koraku priskočili na pomoč, tako z besedami kot tudi z dejanji. 

Zanimalo vas bo, kako se počutijo vaši bližnji, zato jim boste posvetili več energije in svojega časa. V domačem okolju se boste znali sprostiti in si pričarati lepe trenutke, prav tako je to priložnost, da zakrpate dvome iz preteklosti. Sreča se bo dotaknila tudi področja prijateljskih odnosov, ki bo polno lepih komplimentov. V ospredje bodo prav tako stopile čustvene napetosti, ki se v vas nabirajo že dlje časa. Malce več previdnosti bo potrebno zaradi zasanjanosti nameniti tudi poslovni komunikaciji, zahtevnim nalogam in previdnosti na cesti.

Ta vpliv se izraža kot poudarjena dojemljivost, možnost natančnega opažanja ter čut za besedno izražanje čustev. Uporabite svojo domišljijo, kot tudi globok spomin ter modrost. Pojavilo se bo nekaj nereda, kot tudi občasna nezmožnost, da se osredotočite na velike podvige. Prav tako lahko vzamete stvari zelo osebno, po drugi strani pa boste izjemno razumevajoči, tolažilni in prijazni.

Merkur v znamenju dvojčkov bo poskrbel za komunikacijo in dogajanje na poslovnem področju. Upali si boste vprašati, ter storiti tudi tisto, česar se običajno bojite. Izkoristite njegovo iznajdljivost, saj se v nedeljo Merkur zavihti v znamenje raka. Z njim prihaja občutljivost, ki se je boste težko otresli.

Venera in Mars se bosta v tem tednu sprehajala po znamenju leva, zato se ne bojte, da bi ostali neopaženi.  Privlačile vas bodo energične zadeve, ki jih boste z veseljem delili tudi naprej. Veselite se njenega vpliva, saj boste z njim končno lahko odvrgli vse, kar je nekoristno in slabo vpliva na vaš razvoj ter počutje. Močne in strastne želje vas bodo vodile v borbenost, vendar bo za dosego uspeha potrebno tudi tvegati. Pazite pa, da ne boste imeli do ljubljene osebe prevelikih pričakovanj, saj se lahko v takšnem primeru vse skupaj konča z resnim sporom. 

Retrograden Jupiter v znamenju rib prebuja podzavest in vas uči, kako ujeti tiste priložnosti, ki ste si jih zaslužili in vas lahko popeljejo k višjim zaznavam naproti. Prisluhnite mislim, ki se bodo prepletale.

Napoved za vsak dan

V ponedeljek vas bo spremljal vpliv lune v znamenju bika. Želeli boste nagrado za svoj vloženi trud, obiskala vas bo tudi dobra motivacija. Materialno področje boste želeli urediti, zato je pametno naložiti svoj denar. Energija tega vpliva je senzibilna, zato se ne čudite, če boste zelo občutljivi na vsako pripombo. Če hujšate, je to naporen čas, saj boste hrano ves čas videli pred očmi. Če ste utrujeni, si privoščite masažo, s poudarkom na ramenskem delu in zatilju. Ne iščite vzrokov za slabo voljo drugje, raje jih poiščite pri sebi, saj vas priznavanje napak vodi v razbremenitev.

V torek luna pride v znamenje dvojčka, zato boste vedno bolj klepetavi in iznajdljivi. Spomnili se boste številnih zadev, ki jih boste z veseljem delili z drugimi. V kolikor boste z delom pretiravali, se lahko napetosti izrazijo kot tiščanje v prsih.  Ujeti boste želeli vse, kar vas bo obdajalo, vendar vas globlja raven tokrat ne bo zanimala. Tudi v sredo boste hrepeneli po stikih, polni entuziazma in neobremenjeni z resnimi zadevami.

V četrtek dopoldne bo vse skupaj sproščeno, ob 15.51 uri pa vas bo presenetil vpliv lune v znamenju raka. Želeli ali ne, na prvo mesto bodo stopila čustva. Težje situacije vas lahko vodijo v ljubosumje in nezaupanje, ki pa se ga poskušajte na čim lažji način znebiti. Več pozornosti skušajte nameniti iskrenim prijateljskih odnosom ter nežnosti in romantiki, s katero boste z lahkoto ponovno očarali svojo ljubljeno osebo.

V negativnem smislu vas lahko presenetijo speče težave, povezane z vašim zdravjem, ljubeznijo iz preteklosti ali z nerešenim odnosom. Ker nastopi tudi konjunkcija med Luno in Merkurjem, se boste zelo dobro počutili, če boste raziskovali.

Um bo tudi v petek, ko boste zelo umirjeni hrepenel po novih informacijah, težili boste k več ciljem, prepričani, da zmorete.

V soboto nastopi Mlaj in ker se povezuje z vodnim znamenjem, se lahko močno dotakne čustvenih zaznav. Poiskati boste želeli pravi smisel, se notranje umiriti in poskrbeti, da bodo odnosi kar se da skladni. Želje bo zabrisal realen pogled, začeli se boste prebujati v pravem smislu. Na področju zdravja in počutja si boste želeli ostati vitalni, vleklo vas bo v razne prijetne rituale, s katerimi si boste z veseljem zapolnili svoj čas.

Nedelja bo simpatičen dan, ki ga bo spremljal vpliv lune v znamenju leva. Biti zadovoljen in imeti vse pod kontrolo bo vaše glavno vodilo. Samozavesti ne bo manjkalo, prav tako bo visok vaš ego, s katerim se lahko prebijete naprej. Postavljali si boste zanimiva vprašanja, ki so lahko odlična iztočnica za lepšo prihodnost.

Tekst: Horoskop.si

Preberite še: